Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος Youtuber (Φώτος)

Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστος Youtuber (Φώτος)

Έφυγε από τη ζωή ένας μικρός αστέρας του Youtube

O 6χρονος Darcy Irakoze, γνωστός ως Kacaman, διαγνώστηκε με ελονοσία την Τετάρτη και την επόμενη ημέρα απεβίωσε.

ΕΔΩ όλες οι ειδήσεις SHOWBIZ 

O μικρός κωμικός τα τελευταία χρόνια είχε γνωστός με τα κωμικά σκιτσάκια του στο Youtube του Μπουρούντι, χώρας της Κεντρικής Αφρικής. Πριν προλάβει, όμως, να χαρεί την απροσδόκητη επιτυχία του, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία έξι ετών από ελονοσία.

kaca1.png

Ο μικρός Youtuber δεν πρόλαβε να εμφανιστεί σε μια κωμική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες. Ο Kigingi, κωμικός της χώρας, ανέφερε για τον θάνατο του μικρού κωμικού, ότι αποτελεί πλήγμα για τη ψυχαγωγία του Μπουρούντι.

Η ελονοσία έχει στερήσει τη ζωή φέτος σε περισσότερους από 1.800 ανθρώπους στο Μπουρούντι, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ενώ περισσότερο από πέντε εκατομμύρια περιστατικά έχουν καταγραφεί στη χώρα από τον Ιανουάριο.

Η συγκεκριμένη ασθένεια αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες θανάτου παιδιών στην Αφρική, όπου 2,500 παιδιά πεθαίνουν καθημερινά.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις ΕΔΩ

Ο θάνατος του αγοριού φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση σχετικά με τον υψηλό αριθμό θυμάτων από την ελονοσία και φέτος στη χώρα αλλά και σε ολόκληρη την Αφρική.

Πηγή: Newsbomb.gr