Παόλα: Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την τραγουδίστρια! Τα σχόλια "φωτιά" (Βίντεο)

Παόλα: Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την τραγουδίστρια! Τα σχόλια "φωτιά" (Βίντεο)

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την Πάολα στην κόντρα με την Ελένη Βιτάλη.

Συνεχίζεται ο "πόλεμος" για την Πάολα στην κόντρα με την Ελένη Βιτάλη. Τα σχόλια "φωτιά" προς το πρόσωπο της τραγουδίστριας.
 
Μετά τις δηλώσεις για τις εμφανίσεις της επί σκηνής με τα κοντά φορέματα, η Ελένη Βιτάλη ξεκινάει έναν νέο κύκλο κόντρας ανάμεσα τους.
 
 
 
   Αφορμή για το νέο επεισόδιο στάθηκε η είδηση πως η Πάολα θα ερμηνεύσει Μίκη Θεοδωράκη στο Φεστιβάλ Πρεσπών. Ο γιος της Ελένης Βιτάλη, Νίκος Ξύδης, μέσω των social media ανάρτησε την αφίσα για τη συγκεκριμένη βραδιά και έγραψε ένα απλό «Κανονικότατα» αφήνοντας ένα υπονοούμενο "φωτιά".
 
Τη συγκεκριμένη ανάρτηση έκανε repost η Ελένη Βιτάλη η οποία δεν παρέλειψε να τη σχολιάσει με καυστικό τρόπο.
 
 
 
 Πιο συγκεκριμένα, πρόσωπο-έκπληξη στα φετινά «Πρέσπεια» θα αποτελέσει η εμφάνιση της λαϊκής τραγουδίστριας Πάολα, η οποία επιλέχθηκε από την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης για την ερμηνεία των μεγάλων τραγουδιών του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη. Η Πάολα που την τελευταία δεκαετία πρωταγωνιστεί στις μεγάλες πίστες, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά, επισήμως, επιλογές από το πλούσιο ρεπερτόριο του Μίκη Θεοδωράκη,την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στον Άγιο Αχίλλειο, το νησάκι της Μικρής Πρέσπας, όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο ο κύκλος εκδηλώσεων «Πρέσπεια».
 
 
Η φετινή διοργάνωση, που θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου, θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και το μουσικό αφιέρωμα «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» στο οποίο θα τραγουδήσουν ο Βασίλης Λέκκας, η Πάολα και η Έλενα Φερεντίνου. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να αναμετρηθεί επί σκηνής με ένα ρεπερτόριο εντελώς διαφορετικό από αυτό στο οποίο έχει κινηθεί μέχρι σήμερα.
 
.