Η μητέρα του μικρού Αντώνη μίλησε στο "Όλα καλά" και συγκίνησε όλη την Κύπρο! (Βίντεο)

Η μητέρα του μικρού Αντώνη μίλησε στο "Όλα καλά" και συγκίνησε όλη την Κύπρο! (Βίντεο)

Δες τι είπε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου

Η ιστορία του μικρού Αντώνη και η κραυγή αγωνίας της μάνας, συγκίνησαν όλη την Κύπρο, αφού γνωστοί και άγνωστοι έσπευσαν να βοηθήσουν στον αγώνα ζωης που δίνει αυτή η οικογένεια για την υγεία του μωρού τους, που πάσχει από τη σπάνια νόσο της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου 1.

Το γεγονός ότι, με την υποστήριξη του κράτους ο μικρός Αντώνης θα ταξιδέψει στην Αμερική για να λάβει γονιδιακή θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο, το κόστος της οποίας είναι υπέρογκο και ανέρχεται στα €1,88 εκατ., δεν άφησε ασυγκίνητη την παρουσιάστρια του ΟΛΑ ΚΑΛΑ, η οποία σήμερα στην πρεμιέρα της εκπομπής της φιλοξένεισε την μανούλα του Αντώνη. 

Η μητέρα του ενάμιση έτους Αντώνη, βρέθηκε στην πρεμιέρα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου σήμερα στο Σίγμα, και ευχαρίστησε συγκινημένη γνωστούς και αγνώστους, οι οποίοι βοήθησαν να μαθευτεί η ιστορία του Αντώνη και όσους συνέλαβαν στην τεράστια αυτή προσπάθεια που έγινε τις προηγούμενες μέρες.

antonis1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειξε την πρώτη φωτογραφία από τα κορίτσια του GNTM 2

Στο πλατό της εκπομπής, μίλησε για τη θεραπεία του γιου της, το ποσό που μαζεύτηκε από τις εισφορές του κόσμου αλλά και τη δράση της κυβέρνησης που στέκεται δίπλα στον μικρό.  Όλες αυτές τις μέρες, η Κύπρος κοινοποποιήθηκε για να μαζευτούν χρήματα για τη θεραπεία που πρέπει να κάνει άμεσα ο μικρός, ποσό το οποίο ανήλθε στις 600 χιλιάδες ευρώ. Η μητέρα του Αντώνη, διαβεβαίωσε, ότι με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί θα βοηθήσουν αρκετό κόσμο. 

antonis2

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσις Showbiz

Δες όσα είπε στο ΟΛΑ ΚΑΛΑ η μητέρα του μικρού Αντώνη:

Ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως η θεραπεία του μικρού Αντώνη θα καλυφθεί εξολοκλήρου από το κράτος σκορπώντας χαμόγελα στα πρόσωπα των γονιών του αλλά και αισιοδοξία σε όλους του Κύπριους.

antonis3

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αντώνης είναι ο πρώτος ασθενής στην Κύπρο, που με οικονομική χορηγία της Κυπριακής Δημοκρατίας, έλαβε το 2018 το παγκοσμίως τότε μοναδικό για την αντιμετώπιση της νόσου φάρμακο spinraza, το οποίο σταμάτησε την επιδείνωση της νόσου. Ωστόσο, πρόσφατα μια καινοτόμα και επαναστατική θεραπεία αναπτέρωσε τις ελπίδες για επιβίωση και για το μέλλον του Αντώνη. Πρόκειται για νέα γονιδιακή θεραπεία η οποία δεν αντιμετωπίζει απλά τη νόσο, αλλά προοδευτικά τη θεραπεύει.

Όλα πρέπει να γίνουν πριν τον Οκτώβριο, προτού γίνει δύο ετών ο μικρός Αντώνης.

Πηγή: mylife.offsite.com.cy