Ελένη Μενεγάκη: Διακόπηκαν εκτάκτως οι διακοπές της!

Ελένη Μενεγάκη: Διακόπηκαν εκτάκτως οι διακοπές της!

Τι συνέβη;

Αποκάλυψη τώρα για την Ελένη Μενεγάκη. Τι συνέβη και διακόπηκαν εκτάκτως οι διακοπές της;

Αν και δεν το συνηθίζει αφού τα καλοκαίρια επιλέγει να τα περνάει μακριά από την πρωτεύουσα για να αποφορτίζεται από το άγχος της καθημερινότητάς της, η παρουσιάστρια του Alpha σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τις οποίες και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, αποφάσισε να γυρίσει εκτάκτως στην Αθήνα - για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι - και μάλιστα έχω και φωτογραφίες...Ο φακός του Youweekly.gr "έπεσε" πάνω της στην Κηφισιά και την βρήκε πιο ανανεωμένη και χαμογελαστή από ποτέ! Ποιος ήταν ο λόγος, όμως, της επιστροφής της χωρίς τον Μάκη και τα παιδιά;

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Σύμφωνα, λοιπόν, με πηγή μου, οι προηγούμενες ημέρες της Ελένης ήταν κατακλυσμένες από επαγγελματικά ραντεβού και τηλέφωνα από στενούς της συνεργάτες για να οριστικοποιήσει τα μέλη του πάνελ της, αφού μετά την αποχώρηση της Νάνσυς Παραδεισάνου και του Παναγιώτη Χατζηδάκη, έμειναν δυο κενά τα οποία πρέπει και να καλυφθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Η λαμπερή παρουσιάστρια βρίσκεται στην τελική ευθεία για την τηλεοπτική της επιστροφή, με τους συνεργάτες της να βρίσκονται ήδη στα γραφεία τους, ενώ το στούντιό της, έπειτα από μια απαραίτητη ανακαίνιση που έγινε το καλοκαίρι είναι έτοιμο να υποδεχτεί την "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" για πρόβες.

Με δεδομένο πως η πρεμιέρα της θα γίνει τέλη Σεπτεμβρίου, η παρουσιάστρια έχει την άνεση να κρατήσει τους
"άσους" καλά κρυμμένους στο μανίκι της μέχρι εκείνη τη στιγμή και με πρόθεση να μην αποκαλύψει ακόμα τα χαρτιά της για τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, μία που ήρθε και τακτοποίησε τις δουλείες της και μια που επέστρεψε στον καλοκαιρινό της προορισμό και στην αγκαλιά των παιδιών της. Όσον, λοιπόν, αφορά τη δική της επιστροφή, αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα αφού θέλησε να συνεχίσει για λίγο ακόμα τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της και την οικογένειά της.

Πηγή: youweekly.gr