Συγκλονίζει η Γιώτα Κουφαλίδου: «Είχα ακούσει ότι θα πεθάνω...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει η Γιώτα Κουφαλίδου: «Είχα ακούσει ότι θα πεθάνω...» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Είχα πάντα την Παναγία δίπλα μου, έπαιρνα απίστευτη δύναμη" - Διάβασε τα συγκλονιστικά λόγια που είπε στη συνέντευξή της

Η Γιώτα Κουφαλίδου δεν είναι άνθρωπος που κρύβεται κι όσοι την γνωρίζουν το ξέρουν πολύ καλά. Πολλές φορές μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, το οποίο αντιμετωπίζει παλικαρίσια.

Ωστόσο, παραδέχτηκε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” ότι αναγκάστηκε να αποκαλύψει την περιπέτειά της με τον καρκίνο, ενώ ακόμη δεν ήταν έτοιμη να το κάνει. Και ο λόγος ήταν, επειδή ακούστηκαν πολλά ψέματα για την ίδια, όπως είπε. Οπότε θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όλα τα τελευταία ''καυτά'' νέα της showbiz ΕΔΩ

Κάποιοι είχαν ισχυριστεί ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν τον θάνατο... Ήθελε λοιπόν η Γιώτα, να βγει και να πει την αλήθεια!

koufalidou2 0

Διάβασε τι είπε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους:

“Ο λόγος που το έβγαλα μόνη μου προς τα έξω, είναι διότι άκουγα διάφορα, ότι είμαι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι είμαι στο νοσοκομείο, ότι περνάω το τελευταίο στάδιο του καρκίνου, ότι θα πεθάνω...”. Όλο αυτό με στεναχωρούσε διότι αναστατώνονταν οι δικοί μου άνθρωποι. Έτσι, αποκάλυψα μόνη μου το πρόβλημά μου" σχολίασε η Γιώτα Κουφαλίδου.

Βρήκε όμως πολλή αγάπη και στήριξη από τους δικούς της ανθρώπους αλλά και από τον κόσμο:

"Στο τέλος της ημέρας βέβαια, όλο αυτό μου έκανε καλό, καθώς έχω πάρει απίστευτη αγάπη από τον κόσμο. Μου έστελναν λαδάκια από τους Αγίους και εικόνες άνθρωποι που δεν με ήξεραν... Είναι ευλογία αυτό για μένα" ανέφερε.

 

Αν και λύγισε πάρα πολλές φορές όπως παραδέχτηκε, η πίστη της στο Θεό και την Παναγία την κράτησε ζωντανή:

Ήμουν δυνατή από την αρχή, οι χημειοθεραπείες όμως με διέλυσαν... Είχα πάντα την Παναγία δίπλα μου! Έπαιρνα απίστευτη δύναμη να το παλέψω", είπε χαρακτηριστικά το αγαπημένο μοντέλο και παρουσιάστρια, ενώ σε όλη αυτή την διαδρομή έπαιρνε δύναμη πολλή και από τον μικρό της γιο, τον Βασίλη.

Δείτε επίσης: Χώρισαν ενώ όλοι νόμιζαν πως ήταν ερωτευμένοι (ΦΩΤΟ)

Όπως παραδέχτηκε η Γιώτα, στεναχωρήθηκε που δεν την πήραν έστω ένα τηλέφωνο κάποιοι συναδέλφοι της... αλλά τους δικαιολογεί:

"Ίσως το έχουν κάνει από φόβο" σχολίασε.

Πάντως, όσους ήθελε πραγματικά κοντά της σε όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές, τους είχε. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Δες στο βίντεο τα όσα συγκλονιστικά είπε στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα":

Πηγή: mylife.offsite.com.cy