Μίνα Αρναούτη: «Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία! Έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με...»!

Μίνα Αρναούτη: «Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία! Έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με...»!

Συγκινεί με το δημόσιο ξέσπασμα της!

Συγκινεί η Μίνα Αρναούτη με το δημόσιο ξέσπασμα της. «Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία! Έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με...», είπε μεταξύ άλλων.

 Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Τις τελευταίες ημέρες δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της, τα οποία κάνουν λόγο για διακοπές χλιδής

Σε αυτά τα αρνητικά σχόλια θέλησε να απαντήσει με ένα μακροσκελές κείμενο στα Instastories της. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το γεγονός ότι έγινα γνωστή από ένα δυστύχημα δεν το διάλεξα ούτε το προφήτεψα. Στη ζωή γίνονται πολλά χωρίς εμείς να κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι. Στην ερώτηση “τι δουλειά κάνω” έχω απάντηση! Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία. Το τελευταίο το έκανα πριν δυο μήνες και πριν έρθω στο νησί μου στη Μυτιλήνη, το οποίο δεν το ανακοίνωσα ποτέ δημόσια, γιατί έχοντας κάνει 16, πλέον έχω κουραστεί και η ίδια με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πως όλοι αυτοί που σχολιάζουν τόσο αρνητικά κάτω από φωτογραφίες μου έχουν σκεφτεί ποτέ αν μπορώ καν να δουλέψω τόσα χρόνια που μπαινοβγαίνω σε νοσοκομεία, δεν ξέρω αν μπορούν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτού του συμβάντος που πέρασα, ψυχολογικά, σωματικά και ηθικά. Λοιπόν, πριν δυο μήνες εγώ έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με ένα πεσμένο αιματοκρίτη κάπου στο 22-24. Ζαλάδες μια εβδομάδα όλη μέρα μέσα στο σπίτι και με το άγχος μην πάθω κάτι και είμαι μόνη μου. Αφού τελείωσε το μαρτύριο αυτό ήρθα στο νησί από όπου κατάγομαι και ζει και η μητέρα μου μόνιμα εδώ. Πού είδαν όλοι αυτοί τη Μύκονο; Πού είδαν τις χλιδάτες διακοπές; Για ένα μπάνιο μπορεί να πάει όλος ο κόσμος στο χωριό του, αυτό έκανα και εγώ»!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Μίνα Αρναούτη

Πηγή: Youwwekly.gr