Ζωή Λάσκαρη - αποκάλυψη: Είπε ψέματα για να κερδίσει ένα... στέμμα! Όλα στη φόρα...

Ζωή Λάσκαρη - αποκάλυψη: Είπε ψέματα για να κερδίσει ένα... στέμμα! Όλα στη φόρα...

Το περιστατικό που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς! Αποκάλυψη τώρα!

Όλα στη φόρα για την Ζωή Λάσκαρη και τα ψέμματα που είπε για να κερδίσει ένα μόνο... στέμμα! Ένα περιστατικό από το παρελθόν που έρχεται στο φως της δημοσιότητας...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Γεννημένη στις 12 Δεκεμβρίου του 1944 μπορεί να έγινε γνωστή με αυτό το όνομα, όμως το πραγματικό της όνομα ήταν Ζωή Κουρούκλη.

Με αυτό το όνομα πήρε μέρος στα καλλιστεία του 1959 και κέρδισε. Στέφθηκε Σταρ Ελλάς σε ηλικία μόλις 15 ετών, συγκεντρώνοντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν μια συντηρητική εποχή και η συμμετοχή στα καλλιστεία μπορούσε να στιγματίσει την ηθική μιας κοπέλας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η νεαρή καλλονή δεν φοβήθηκε τα κακόβουλα σχόλια και πήρε την απόφαση να περπατήσει στη γέφυρα της ομορφιάς. Λέγεται ότι η επιθυμία της να συμμετάσχει στο διαγωνισμό ήταν τόσο μεγάλη, που δήλωσε ψευδή ηλικία (δύο χρόνια μεγαλύτερη) για να της επιτρέψουν τον περίπατο στην πασαρέλα.

Ζωή Λάσκαρη - αποκάλυψη: Είπε ψέμματα για να κερδίσει ένα... στέμμα! Όλα στη φόρα...

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο κοσμικό κέντρο «Αστέρια» της Γλυφάδας. Μις Ελλάς ανακηρύχθηκε η νεαρή Υακίνθη Καραβίτη και η στέψη έγινε από την Ιταλίδα ηθοποιό Κερίμα. Σχεδόν ένα μήνα μετά, η Ζωή Κουρούκλη βρέθηκε στο Λονγκ Μπιτς της Νέας Υόρκης για τις ανάγκες του διαγωνισμού Μις Υφήλιος. Ο Τύπος της εποχής δημοσίευσε φωτογραφία από την προετοιμασία των φιναλίστ.

Μπορεί σε εκείνο το διαγωνισμό η Ζωίτσα να μην κέρδισε κάποιο τίτλο, με τη συμμετοχή της στα καλλιστεία όμως, κέρδισε το εισιτήριο για τον ελληνικό κινηματογράφο.

Ζωή Λάσκαρη - αποκάλυψη: Είπε ψέμματα για να κερδίσει ένα... στέμμα! Όλα στη φόρα...

Και όπως απέδειξε η πορεία της στον χώρο, το εισιτήριο αυτό ήταν διαρκείας. Ο Γιάννης Δαλιανίδης εντόπισε μέσω των καλλιστείων τη νεαρή καλλονή και την επέλεξε για πρωταγωνίστρια στην ταινία του «Κατήφορος». Ο ίδιος, μαζί με τον Φιλοποίμην Φίνο, της άλλαξαν το όνομα από Κουρούκλη σε Λάσκαρη για να μην την μπερδεύουν με την διάσημη τότε τραγουδίστρια, Ζωή Κουρούκλη, που ήταν ξαδέλφη της. Μία λαμπρή καριέρα ξεκίναγε....

Πηγή: Youweekly.gr