Άκης Πετρετζίκης: Η φωτογραφία με κόρη διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού που δεν περίμενες να δεις

Άκης Πετρετζίκης: Η φωτογραφία με κόρη διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού που δεν περίμενες να δεις

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σου κορίτσια σήμερα

Μπορεί πλέον το Master Chef να έχει γίνει αγαπημένη, μεν, συνήθεια, δε, της Ελληνικής τηλεόρασης, όμως όταν είχε φτάσει για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αποτέλεσε ένα φαινόμενο που ήρθε για να σαρώσει τα νούμερα της τηλεόρασης. Μετά από έξι μήνες δοκιμασιών από τους κριτές, νικητής αναδείχτηκε ο Άκης Πετρετζίκης κι έγινε, έτσι, ο πρώτος Έλληνας Master Chef.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Η επιτυχία κι εκτός παιχνιδιού δεν άργησε να έρθει, αφού την ίδια χρονιά ανέλαβε την πρώτη του μαγειρική στήλη σε πρωινή εκπομπή, ενώ λίγο αργότερα έγινε Head Chef σε μεγάλο εστιατόριο ξενοδοχείου κι απέκτησε δικά του κανάλια -και Ελληνικά και Αγγλικά- τα οποία και γέμιζε με τις συνταγές του.

Από το 2015, ο διάσημος σεφ συνεργάζεται με την εταιρεία Fresh One Productions, με βίντεό του να ανεβαίνει στο Food Tube του παγκοσμίου φήμης Jamie Oliver.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Τώρα, ο Άκης απαθανατίστηκε με κόρη διάσημης Ελληνίδας ηθοποιού. Tι έγινε; Ο Άκης είναι ένα πολύ ταλαντούχο κι εργατικό παιδί κι οι κόποι του φαίνεται να ανταμείβονται με κάθε χρόνο που περνάει. Πρόσφατα μάθαμε ότι ο σεφ θα συμμετέχει στην εκπομπή του BBC One «Ready Steady Cook» ως κριτής. Το επίτευγμα είναι μεγάλο και φανταζόμαστε ότι οι δικοί του άνθρωποι δε θα σταματούσαν να το συγχαίρουν. Μέσα σε αυτούς ήταν και η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, που έβγαλε φωτογραφία με τον Άκη και την έκανε story στο Instagram της.

Πηγή: Queen.gr