Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζει καρδιές το αντίο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον φίλο του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζει καρδιές το αντίο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στον φίλο του

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook o Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε το δικό του αντίο στον αγαπημένο του φίλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Μάλιστα ανάρτησε στο Facebook το τραγούδι που είχαν ερμηνεύσει μαζί «να δεις τι σου έχω για μετά».

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έγραψε, «Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε. Να ΄χεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν. Καλή αντάμωση ρεεε. Βασίλης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τα ναρκωτικά, ο έρωτας για τη γυναίκα του, η αδυναμία στην κόρη του

maxairitsas3.jpg

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook o Βασίλης Παπακωνσταντίνου είπε το δικό του αντίο στον αγαπημένο του φίλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις SHOWBIZ

«Λαυρέντη μου πολυαγαπημένε. Να χεις καλό ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Δώσε μια αγκαλιά κι από μένα σε όλα τα φιλαράκια που σε περιμένουν. Καλή αντάμωση ρεεε. Βασίλης»

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Η κηδεία του καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του με ανάρτησή της στο Facebook.

Παράλληλα η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα έκανε έκκληση αντί στεφάνων να ενισχυθεί η πρωτοβουλία Ένωση «Μαζί για το παιδί».

Η συναυλία «Μαζί για το Παιδί» που έμεινε στα σκαριά

Το τρένο της κοινής πορείας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου που ξεκίνησε πέρυσι με το πρόγραμμα που παρουσίαζαν, θα τερμάτιζε την Τρίτη 10/9 στο Ηρώδειο σε μια μεγαλειώδη συναυλία για τους σκοπούς της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ωστόσο, ο αδόκητος χαμός του ηγέτη του γκρουπ «Τερμίτες», με το οποίο ο Μαχαιρίτσας και ο Αντώνης Μιτζέλος, άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ελληνική μουσική σκηνή, ματαιώνει τα σχέδια της οργάνωσης, που χάνει έναν ακόμη σπουδαίο πρέσβη του έργου της.

Πηγή: newsbomb.gr