Ξέσπασε σε δάκρυα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ο Δημήτρης Σταρόβας πάνω στη σκηνή - Βίντεο

Ξέσπασε σε δάκρυα για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ο Δημήτρης Σταρόβας πάνω στη σκηνή - Βίντεο

Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν άντεξε τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και, κατά τη χθεσινοβραδινή παράσταση «Toc Toc», ξέσπασε σε δάκρυα πάνω στη σκηνή.

Ο απροσδόκητος θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, χθες, συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο. Ένας από τους πιο στενούς φίλους του, ο Δημήτρης Σταρόβας, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν μίλησε για εκείνον κατά τη θεατρική παράσταση «Toc Toc».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Μία ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω» - Ο αποχαιρετισμός μιας γενιάς

Ο Δημήτρης Σταρόβας, στο τέλος της χθεσινοβραδινής θεατρικής παράστασης, μίλησε για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Το κωμικοτραγικό είναι ότι μιλούσαμε χθες (σ.σ. Κυριακή) και κανονίζαμε σε ποια από τις παραστάσεις που απομένουν, θα ερχόταν». Τότε, ο ηθοποιός «λύγισε» και με δάκρυα στα μάτια τού αφιέρωσε την εμφάνιση της Δευτέρας.

Το σχετικό στιγμιότυπο δημοσίευσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Instagram, γράφοντας: «Ο Δημήτρης είναι σαν αδερφός μου. Έχουμε περάσει και έχουμε ζήσει πολλά πράγματα μαζί και θα ζήσουμε και άλλα τόσα πρώτα ο Θεός. Δεν τον είχα δει ποτέ να κλαίει και χθες έκλαψε για τον φίλο του, τον Λαυρέντη. Με έκανες και έκλαψα και εγώ, αδερφέ μου. Καλό ταξίδι στον φίλο σου, καλό ταξίδι Λαυρέντη!».

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις SHOWBIZ

Πηγή: sputniknews.gr