Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη - Τι είπαν το μοιραίο βράδυ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Ζουγανέλη - Τι είπαν το μοιραίο βράδυ

Δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου τραγουδοποιού ο Γιάννης Ζουγανέλης

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της κόρης του - «Άφησε ένα τελευταίο δώρο για εσάς»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ένας εκ των πολύ κοντινών φίλων του αγαπημένου, μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε τις τελευταίες κουβέντες που είχε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, λίγο πριν πεθάνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

«Με τον Λαυρέντη γνωριστήκαμε το 1977, ο αδερφός του ο Λαέρτης είχε μια κάβα στην Πλάκα. Γενικά, ο Λαυρέντης κυκλοφορούσε στην Πλάκα μαζί με τον Γιάννη Μπαχ, τον Παύλο Σιδηρόπουλο και άλλους φίλους. Από τότε ακόμη ο Λαυρέντης αναζητούσε ισορροπία στην αισθητική και ψαχνόταν. Ταπεινός, σεμνός, μεγαλοπρεπής ως άνθρωπος, ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές στη ζωή και στη σκηνή. Στον Ζυγό, στη Σφεντόνα, στην Ακτή Πειραιώς, όπου εκεί ουσιαστικά δημιουργήθηκε ένα νέο ρεύμα, μας προσέγγισαν νέοι άνθρωποι που δεν μας είχαν ακούσει ποτέ μέχρι τότε», σχολίασε αρχικά.

 Στη συνέχεια ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε την τελευταία κουβέντα που είχε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πριν αυτός πεθάνει.

«Σήμερα το βράδυ θα δω στην τηλεόραση τον Ναδάλ που παίζει στο τέννις. Στις 12 ξεκινά ο αγώνας». Αυτός ήταν ο τελευταίος διάλογος που είχε με τον αγαπημένο τραγουδοποιό ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Πηγή: newsbomb.gr