Σε κώμα Έλληνας τραγουδιστής - Ένα θαύμα περιμένει η οικογένειά του

Σε κώμα Έλληνας τραγουδιστής - Ένα θαύμα περιμένει η οικογένειά του

Η κατάστασή του είναι πολύ δύσκολη...

Σοκ στον χώρο του τραγουδιού έχει προκαλέσει η είδηση για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο τραγουδιστής είχε καταρρεύσει στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς και απανωτά εμφράγματα. Ο γνωστός καλλιτέχνης παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 20 ημέρες και από την 1η Αυγούστου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης «Animus» στη Λάρισα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Στην εφημερίδα Espresso μίλησε και η κόρη του τραγουδιστή, η οποία τόνισε πως η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη: «Η κατάσταση της υγείας του μπαμπά είναι σοβαρή αλλά ευτυχώς σταθερή. Περιμένουμε με αγωνία να συνέλθει. Πηγαινοερχόμαστε εναλλάξ η μητέρα και τα αδέλφια μου από την Αθήνα στη Λάρισα για να μη μείνει ούτε λεπτό μόνος του. Κι αυτό το καταφέραμε, επειδή οι εργοδότες μας έδειξαν αμέσως μεγάλη κατανόηση στο πρόβλημά μας και θα ήθελα πολύ να τους ευχαριστήσω».

Τον γνωρίσαμε στο πλάι του Σταμάτη Κραουνάκη και των «Σπείρα-Σπείρα».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ο Βασίλης Μοσχονάς είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να αντέξει τα έξοδα μετά την περιπέτεια υγείας του και συνάδελφοί του στηρίζουν την οικογένεια.

Πηγή: Newsbomb.gr