Ο γάμος της χρονιάς έγινε - Aυτή ήταν η επίσημη καλεσμένη (Φωτο - Bίντεο)

Ο γάμος της χρονιάς έγινε - Aυτή ήταν η επίσημη καλεσμένη (Φωτο - Bίντεο)

Τράβηξε όλα τα «φώτα»

Η Meghan Markle που όλοι αγαπήσαμε έχει επιστρέψει για τα καλά στις royal υποχρεώσεις και στις δημόσιες επίσημες εξόδους και σήμερα ήταν η απόλυτη star της βραδιάς. Όπως σου γράψαμε πριν από λίγες ώρες σήμερα ήταν στη Ρώμη ο γάμος της φίλης και σχεδιάστριας της Meghan, Misha Nonoo, η οποία ήταν και αυτή που έκανε τις συστάσεις και την γνωριμία ανάμεσα στη Meghan και τον Harry.
 
 
Η Misha παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Michael Hess στο Villa Aurelia στη Ρώμη και εκτός από τη Meghan Markle που φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις, καλεσμένοι στον γάμο ήταν η πριγκίπισσα Ευγενία, η Karlie Kloss με τον σύζυγό της Joshua Kushner, η Ivanka Trump με τον σύζυγό της Jared Kushner, η Katy Perry με τον Orlando Bloom και ο James Corden.
 
 
ΧΑΡΙ
 
 
 
 
 
Εκτός από την Meghan Markle και τον Harry οι υπόλοιποι ήταν εκεί και χθες το βράδυ που πραγματοποιήθηκε το pre-wedding party τους. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έφτασαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και ειλικρινά δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από την Meghan. Ήταν απλά εκθαμβωτική και κούκλα όπως πάντα.
 
Πηγή: Νewsbomb.gr