Κάτια Δανδουλάκη: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε στη «Λάμψη»

Κάτια Δανδουλάκη: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε στη «Λάμψη»

Ο ρόλος της «Βίρνας Δράκου» άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που έκανε πρεμιέρα στο νεοσύστατο σταθμό του ANT1 η θρυλική πλέον σειρά του Νίκου Φώσκολου, «Λάμψη».

Πρωταγωνιστές ήταν ο Χρήστος Πολίτης, στο ρόλο του μεγιστάνα Γιάγκου Δράκου και η Κάτια Δανδουλάκη που υποδύονταν τη σύζυγό του, Βίρνα Δράκου.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ήταν τότε που ξεκινούσε η «χρυσή» εποχή της ελληνικής τηλεόρασης. Τα συμβόλαια που έπεφταν στο τραπέζι ήταν τεράστια και όσοι ηθοποιοί έκαναν επιτυχίες κατάφερναν να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε συνέντευξη στο “TV Έθνος”, όπου επιβεβαίωσε πως πήρε ένα τεράστιο ποσό για να πει το “ναι” στη Λάμψη. Αποκάλυψε, επίσης, πως στα οκτώ χρόνια που συμμετείχε στη σειρά, δεν ζήτησε ποτέ αύξηση, διότι δεν το θεωρούσε ηθικό.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις SHOWBIZ

Η ίδια αποκάλυψε: «Μου προσφέρθηκε ένα τεράστιο ποσό, πολύ ανώτερο από τα κασέ στα τότε πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης».

Όπως τόνισε η κυρία Δανδουλάκη: «Δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου. Είπα ή αυτό ή τίποτα. Διάλεξαν εμένα. Όμως είναι σημαντικό και αυτό: Στα οκτώ χρόνια στη Λάμψη ουδέποτε ζήτησα την παραμικρή αύξηση. Γιατί θεωρούσα πως δεν είναι ηθικό. Είχα πει «δώστε όσα θέλετε σε όποιον θέλετε, θα κρατήσετε όμως την υπάρχουσα ιεραρχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο σκηνικό! Η Πάνια έδιωξε τον καλεσμένο της: «Φύγε τώρα, στο σπίτι σου, τελείωνε…» (Βίντεο)

Θέλετε να δώσετε κάτι στους ανθρώπους που αμείβονται με λιγότερα; Δώστε, δεν έχω κανένα θέμα, αρκεί να μην διαταραχθεί η ισορροπία». Και πράγματι δε διαταράχθηκε ποτέ. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι στη ζωή μου όταν ο άλλος ήταν αδύναμος να το προσφέρει. Ζητώ μόνο όταν ο άλλος έχει πολλές επιλογές.

Πηγή: newsbomb.gr