Αυτή είναι η αμοιβή του Γιάννη Σπαλιάρα από τη σειρά του Netflix (Βίντεο)

Αυτή είναι η αμοιβή του Γιάννη Σπαλιάρα από τη σειρά του Netflix (Βίντεο)

O Γιάννης Σπαλιάρας διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο στα επαγγελματικά του, αφού ανήκει στο cast της σειράς του Netflix «The Lord of the skies».

O Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά Netflix στην εκπομπή «Ελένη»!

Πώς τον επέλεξαν και ποιες ήταν οι οικονομικές απόλαβές του;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό που βρέθηκα από το πουθενά σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Καθαρά Δευτέρα ήταν θυμάμαι που χτύπησε το τηλέφωνο, στην αρχή νόμιζα ότι είναι φάρσα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά από λίγες μέρες με πήραν από το κανάλι στο Μαϊάμι, μιλούσαμε μία ώρα. Πέρασα κάποια δοκιμαστικά στην ισπανική γλώσσα και πήγαν όλα καλά.»!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Και τόνισε: «Ξέρω ότι με διάλεξαν ανάμεσα σε πολλούς Έλληνες ηθοποιούς που είχαν στείλει το αντίστοιχο βιντεάκι, αλλά και πολλούς Μεξικάνους και ισπανόφωνους ηθοποιούς. Για να κλείσεις έναν ρόλο σε μια τέτοια παραγωγή, πρέπει να σε εγκρίνουν πάρα πολλά άτομα… Ήταν ένα σοκ για μένα, συγκινήθηκα πάρα πολύ.»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής ανακοίνωσε στον «αέρα» τον χωρισμό του (Φωτο)

Και πρόσθεσε: «Στο μεγαλύτερο ποσοστό του ρόλου μιλάω ισπανικά, 20% αγγλικά και 10% ελληνικά. Με δέχτηκαν πολύ ζεστά. Ο πρωταγωνιστής μου έδωσε συγχαρητήρια γιατί θεωρεί πολύ δύσκολο αυτό που κάνω με την ισπανική γλώσσα και μάλιστα, τώρα που ήρθε στη Μύκονο και ακούει τα ελληνικά, μου λέει πόσο δύσκολη είναι αυτή η γλώσσα που μιλάτε».

Όσο για τις οικονομικές απολαβές του, δήλωσε στην «Ελένη»: «Οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ διαφορετικές από τα ελληνικά δεδομένα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παίρνω αυτά τα τρελά νούμερα που ακούμε στο Χόλιγουντ. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα το οικονομικό. Το κίνητρό μου ήταν να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία».

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις SHOWBIZ

 
Πηγή: Gossip-tv.gr