Ελένη Ράντου: Ο λόγος που έφυγε από το σπίτι & ο θάνατος του Μαχαιρίτσα που τη συγκλόνισε (Βίντεο)

Ελένη Ράντου: Ο λόγος που έφυγε από το σπίτι & ο θάνατος του Μαχαιρίτσα που τη συγκλόνισε (Βίντεο)

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε σε περιστατικά που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης και μία από τις καλεσμένες της ήταν η Ελένη Ράντου.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε σε περιστατικά που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις SHOWBIZ

Αποκάλυψε μάλιστα πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αφού είχε περάσει μια περίοδο άγχους για το πώς θα αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό ενός μωρού, έφυγε από το σπίτι!

«Έφτιαξα βαλίτσα και είπα στον Βασίλη ότι δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας και φεύγω. Τρελάθηκε ο άνθρωπος με αυτό που του έκανα. Κι όλο αυτό έγινε γιατί κάποιος συνεργάτης του μου είπε ότι στις ημερομηνίες που θα γεννούσα ο Βασίλης θα ήταν στη Ρόδο και μου είπε "έλα στη Ρόδο να γεννήσεις". Έφυγα για έναν μήνα, έμεινα σε ξενοδοχείο και για έναν μήνα δεν βγήκα από εκεί», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια:

«Δεν ήθελα να "απατήσω" τη Νικολέττα. Μπορεί να είναι μια καλή δικαιολογία, αλλά ήθελα να είναι όλη μου η προσοχή στραμμένη εκεί χωρίς παρεμβολές»!

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
«Με την απώλεια έχω πολύ δύσκολη σχέση. Δεν τα βγάζω πέρα εύκολα. Υπάρχει μια πλευρά του εαυτού μου που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι πέθανε ο Λαυρέντης για πάρα πολλές ώρες. Ήμασταν φίλοι, παίζαμε τάβλι, ήταν εξαιρετικός ταβλαδόρος. Οι απώλειες είναι ζόρι για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο άλλος δεν έχει την ανάγκη σου πια. Θέλω να είμαι πάντα χρήσιμη και αναγκαία στους άλλους. Σε ανθρώπους που χάνω εν ζωή έχω πολύ εγωισμό», είπε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της εδώ:

Πηγή: Gossiptv.gr