Πόπη Αβραάμ: Ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες του ρόλου της! (Φωτος)

Πόπη Αβραάμ: Ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες του ρόλου της! (Φωτος)

Μεταμορφώνεται για το νέο της ρόλο η Κύπρια ηθοποιός

Ως η πρωταγωνίστρια του έργου “Πνεύμα” της Margaret Edson, ο ρόλος της απαιτεί να εμφανιστεί χωρίς μαλλιά!  Έτσι κι έγινε! Η Πόπη Αβραάμ, σαν άψογη επαγγελματίας, τα ξύρισε!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Τις στιγμές κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Down Town, με την ίδια να δηλώνει στη συνέντευξή της «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάποια θυσία».

 popi

To έργο, «Πνεύμα» ανεβαίνει από το Θέατρο Διόνυσος σε παγκύπρια πρώτη στις 11 Οκτωβρίου 2019 στις 8.30 μ.μ., σε σκηνοθεσία Αμίλιου Χαραλαμπίδη.

popi

Η Βίβιαν Μπέαρινγκ, ειδήμων στη μεταφυσική ποίηση του John Donne (Άγγλος ποιητής του 17ου αιώνα) που πραγματεύεται εκ βαθέων τα φιλοσοφικά ερωτήματα της ζωής και του θανάτου, συναντώντας την πραγματικότητά τους και ευρισκόμενη σε μια οριακή κατάσταση, αναμετριέται με το αιώνιο ζήτημα του νοήματος της ζωής.

Η επιστήμονας, η αμείλικτη καθηγήτρια έναντι των φοιτητών της, με τη φήμη της σκληρής και αδιαπραγμάτευτης ερευνήτριας, αυστηρά προσηλωμένης στην επιστήμη της, αναγκάζεται να αποτελέσει αυτή καθαυτή, αντικείμενο μελέτης μιας άλλης εξειδικευμένης ομάδας επιστημόνων, αυτών που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της ασθένειάς της.

popi

Το έργο αρθρώνεται πάνω στο θεμέλιο του πνεύματος, της ειρωνείας, της αντινομίας, ιερότητας και αποϊεροποίησης, με ευστροφία και οξύνοια λόγου. Στη διαλογικότητα και τη διαλεκτική του έργου αμφισβητείται ο δογματικός φόβος περί θανάτου – μετουσιώνεται σε μια μικρή παύση, σε ένα κόμμα, σε ένα πέρασμα στην αληθινή ζωή. Μια ανάσα, ένας ύμνος για τη ζωή, ένας ψαλμός, μια μικρή αλληγορία για την ψυχή.

Πηγή: mylife.offsite.com.cy/Φωτος: DOWN TOWN

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας