Χώρισε μετά από 10 χρόνια και «πιάστηκε» με άλλη - Στα «πατώματα» η πασίγνωστη τραγουδίστρια (Φώτο)

Χώρισε μετά από 10 χρόνια και «πιάστηκε» με άλλη - Στα «πατώματα» η πασίγνωστη τραγουδίστρια (Φώτο)

Την φιλούσε και την χάιδευε στη μέση του δρόμου!

Ο καλλονός χώρισε μετά από 10 χρόνια και «πιάστηκε» με άλλη! Στα «πατώματα» η πασίγνωστη τραγουδίστρια αφού αυτό δεν το περίμενε!

Και οι δυο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους επτά μόλις μήνες μετά το γάμο τους και έπειτα από 10 χρόνια σχέσης, αλλά σίγουρα δεν περίμενε ότι θα βρει την αντικαταστάτρια της τόσο γρήγορα.

Η νεαρή τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της κυκλοφόρησε γρήγορα με νέα σχέση αλλά και αυτός δεν έκατσε να σκάσει! Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον ηθοποιό Liam Hemsworth, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, σε τρυφερές στιγμές με την όμορφη Maddison Brown. 

Το ζευγάρι, έχοντας καταναλώσει προηγουμένως μεγάλες ποσότητες αλκοόλ σε μπαρ, διασκέδασε σε ένα μπαρ, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. Ο ηθοποιός δεν σταμάτησε να την φιλά με πάθος τον λαιμό αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και για το τι θα πει η Miley Cyrus μόλις το μάθει! Κουράγιο βρε Miley....

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#LiamHemsworth ha pasado página! ?Se ha visto en varias ocasiones junto con la actriz de #Dinasty #MaddisonBrown . . www.elportalslp.com.mx

A post shared by El Portal Mx (@elportalmx) on Oct 12, 2019 at 6:28pm PDT

Πηγή: Youweekly.gr