Βάσω Λασκαράκη: Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της - Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! (Φώτος)

Βάσω Λασκαράκη: Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της - Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! (Φώτος)

Φωτογραφίες απόδειξη! Την ξέρετε όλοι!

Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της Βάσως Λασκαράκη! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά! Ήταν, μάλιστα, γνωστή παρουσιάστρια...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κυκλοφορεί ανάμεσά μας η σωσίας της ηθοποιού και λίγοι το έχουν ανακαλύψει! Ήταν παλιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ... Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη κι έχουμε και φωτογραφικό υλικό για να το αποδείξουμε σε κάθε... δύσπιστο της παρέας!

Αναφερόμαστε φυσικά στην Άννα Μπουσδούκου!

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβεις τι εννοούμε...

Εδώ είναι η Βάσω Λασκαράκη:

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Κι αυτή είναι η παρουσιάστρια:

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Βάσω Λασκάρακη: Αυτή είναι η

Μα πραγματικά δεν είναι ίδιες; Απίστευτο!!

Ποια είναι η Άννα Μπουσδούκου

Η Άννα Μπουσδούκου είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ξεκίνησε να εργάζεται τον Οκτώβριο του 2005 όταν πήγε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για να κάνει την πρακτική της. Ξεκίνησε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και σιγά σιγά μεταπήδησε στην παραγωγή εκπομπών. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, θα την βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ να παρουσιάζει την εκπομπή ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ. Έχει δηλώσει: "Σήμερα, παρά το γεγονός ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις (κάτι που απαιτεί πολύ περισσότερο διάβασμα, ακόμα και από την εποχή των πανελληνίων), προσπαθώ να εντοπίζω μέσω του ρεπορτάζ ανθρώπους που επιχειρούν, καινοτομούν και μας θυμίζουν και την άλλη όψη του νομίσματος." Είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού Νίκου Μπουσδούκου.

Πηγή: Youweekly.gr