Του unfollow γίνεται στην ελληνική showbiz! Δείτε ποιοι σταμάτησαν να είναι φίλοι στο instagram!

Του unfollow γίνεται στην ελληνική showbiz! Δείτε ποιοι σταμάτησαν να είναι φίλοι στο instagram!

Του unfollow γίνεται εδώ και λίγες μέρες στην ελληνική showbiz

Σταματάς να είσαι με κάποιον φίλο ή χώρισες… τότε σίγουρα τον κάνεις και unfollow στο instagram, παύεις να τον έχεις φίλο και στα social media… δείχνοντας έτσι ότι δεν θέλεις να έχεις καμία σχέση μαζί του!

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις από SHOWBIZ

Και επειδή τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύ ντόρος ποιος έκανε ποιον unfollow στη showbiz, σας παρουσιάζουμε τα unfollow της showbiz που μας άφησαν άφωνους.

Χαμός γίνεται με τα unfollow στην ελληνική showbiz!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε unfollow τον Γιώργο Λιάγκα και block την Ελένη Τσολάκη!

Η δε Σίσσυ Χρηστίδου και η Έλλη Κοκκίνου σταμάτησαν να μιλάνε και η μία έκανε την άλλη unfollow και ακολούθησαν και άλλοι… Ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Παύλος Σταματόπουλος δεν ακολουθούν πια την Έλλη Κοκκίνου… Δεν είναι όμως μόνο αυτοί που την τελευταία εβδομάδα μας απασχόλησαν, υπάρχουν και άλλοι γνωστοί στην showbiz που έπαψαν να ακολουθούν φίλους ή πρώην σχέσεις!

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Αντίο είπε η Ελένη και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Ο Γιώργος Χρανιώτης έπαψε να ακολουθεί τον Σάκη Τανιμανίδη! Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν μαζί για χρόνια και απέκτησαν και ένα παιδί αλλά πια δεν ακολουθει ο ένας τον άλλον! Χώρισαν η Έλλη Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη πριν χρόνια και φυσικά πάτησε ο ένας στον άλλον το... unfollow! O Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη όταν χώρισαν, έπαψαν να είναι followers και στο instagram! Ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την έκανε unfollow στο instagram!

Πηγή: Gossiptv.gt