Μίνα Αρναούτη: Η δημόσια αναφορά στον Παντελίδη και τα νεύρα με την Κουτσελίνη - "Έγκλημα ήταν..."

Μίνα Αρναούτη: Η δημόσια αναφορά στον Παντελίδη και τα νεύρα με την Κουτσελίνη - "Έγκλημα ήταν..."

«Ενορχήστρωσαν όλο το "έγκλημα"»

Η δημόσια αναφορά της Μίνας Αρναούτη στον Παντελή Παντελίδη και τα νεύρα που είχε με την Ζήνα Κουτσελίνη! Είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Έγκλημα ήταν...»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Η 31χρονη Μίνα Αρναούτη εχθές (23/10) «επιτέθηκε» στη, δημοσιογράφο Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από μία δημοσίευσή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook!

Μεταξύ άλλων τη ρώτησε για ποιο λόγο τη «δίκαζε» μέσα από την εκπομπή της.

Αφορμή για την δημοσίευσή της ήταν το γεγονός ότι έπεσε τυχαία πάνω στην εκπομπή που παρουσιάζει στο κανάλι του Star, η Ζήνα Κουτσελίνη και της ξύπνησαν άσχημες μνήμες.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ξύπναγα κάθε μέρα και έβλεπα την Ζήνα να με δικάζει πριν τους δικαστές μαζί με την Κουσκουρή. Κάθε μέρα ανέβαζα παλμούς και χάλαγε η ψυχολογία μου ενώ είχα να αντιμετωπίσω ένα βουνό με προβλήματα. Έπεσα σήμερα τυχαία σε αυτή την εκπομπή που τόσο σιχαίνομαι και φυσικά δεν πιστεύω κανένα ρεπορτάζ γιατί είδα με τα μάτια μου και άκουσα με τα αυτιά μου τα χιλιάδες ψέματα που ειπώθηκαν για εμένα και τελικά ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ. Όμως δεν ξέχασα ότι στη χειρότερη φάση της ζωής μου 3-4 άνθρωποι ενορχήστρωσαν όλο το «έγκλημα». Γιατί έγκλημα ήταν να πολεμάτε ένα κορίτσι που έχασε το φίλο του και κόντεψε να πεθάνει...Σας προκαλώ λοιπόν να πείτε την αλήθεια!!! Γιατί το κάνατε;;;Τι συμφέρον είχατε;;; Μπορείτε;;;».

Δείτε την σχετική δημοσίευσή της:

Μίνα Αρναούτη: Η δημόσια αναφορά στον Παντελή Παντελίδη και τα νεύρα με την Κουτσελίνη! «Έγκλημα ήταν...»!

Πηγή: Youweeklt.gr