Γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας και η σύζυγος του συνελήφθησαν στη Μογγολία (Βίντεο)

Γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας και η σύζυγος του συνελήφθησαν στη Μογγολία (Βίντεο)

Οδηγήθηκαν στο τμήμα για τον… Vladimir Putin

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η γνωστή επιχειρηματίας που έζησε με τον σύζυγο της.
Συγκεκριμένα, τα τελευταία 10 χρόνια, η Μαρίνα Βερνίκου και ο Κύπριος σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης, έχουν βάλει έναν στόχο να ταξιδεύουν τουλάχιστον σε 5 χώρες το χρόνο και να καταγράφουν τα πάντα από τους προορισμούς που θα βρίσκονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επισκεφτεί μέχρι σήμερα περίπου 130 χώρες, με τα απρόοπτα και τις αναποδιές να είναι πάντα στο πρόγραμμα! 

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρίνα Βερνίκου περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε με τον Κύπριο σύζυγο της στη Μογγολία. Όπως ανέφερε, καθώς βρίσκονταν στο Ουλάν Μπατάρ, την πρωτεύουσα της χώρας, θέλησε να κάνει μια πτήση στο drone. Εκείνες τις μέρες όμως είχε επισκεφθεί τη χώρα ο Vladimir Putin και είχαν απαγορευτεί αυτά. Ούτως ή άλλως βέβαια είναι περιορισμένη η χρήση τους στη χώρα! 

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η ιστορία μάλιστα δεν τελειώνει εκεί, μιας και επενέβησαν αμέσως οι άντρες ασφαλείας και οι αστυνομικοί και οδήγησαν την ίδια και τον άντρα της στο τμήμα για να κατασχεθεί το υλικό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με τον σύζυγο μου ήμασταν στην πρωτεύουσα της Μογγολίας, το Ουλάν Μπατάρ και έτυχε εκείνη την ημέρα να έχει πάει ο πρόεδρος της Ρωσίας. Η σκέψη μου ήταν να πετάξω drone πάνω από το Προεδρικό Μέγαρο, την ίδια μέρα, και ήταν γεμάτο αστυνομικούς τριγύρω. Και η πτήση διήρκεσε 30 δευτερόλεπτα γιατί ήρθαν αμέσως και με μάζεψαν. Μας πήγαν στο τμήμα για δυο ώρες και έσβησαν όλα τα αρχεία».

Πηγή: https://mylife.offsite.com.cy