Καινούργιου: Τα σχόλια για τον Σαμαρά και την Κομματά και η ατάκα "φωτιά" για τον σύντροφό της

Καινούργιου: Τα σχόλια για τον Σαμαρά και την Κομματά και η ατάκα "φωτιά" για τον σύντροφό της

«Και εγώ με τον σύντροφό μου το κάνω αυτό»

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σχόλια... όλο νόημα για τον Γιώργο Σαμαρά και την Κωνσταντίνα Κομμάτα ενώ πέταξε και μία ατάκα "φωτιά" για τον νυν σύντροφό της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μαμά Ρόζα», μαζί με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Κομμάτα, η οποία μάλιστα συμμετέχει στο έργο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, σχολίασε στην εκπομπή της "Ευτυχείτε" την άφιξη του πρώην συντρόφου της με την ηθοποιό, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά στον νυν σύντροφό της.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιο σχολίασε το γεγονός πως Σαμαράς και Κομμάτα, απέφυγαν τις κοινές λήψεις: «Τον ξέρω και τον Γιώργο και την Κωνσταντίνα. Είναι πολύ διακριτικά παιδιά και τα δύο. Και εγώ με τον σύντροφό μου το κάνω αυτό. Θα είμαι ειλικρινής. Σέβομαι πως ο σύντροφός μου δεν θέλει. Είναι από διαφορετικό χώρο και δεν θέλει να υπάρχει σε περιοδικά. Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο που δεν έκαναν κοινή είσοδο. Τι ωραίο κορίτσι που είναι η Κωνσταντίνα Κομμάτα; Πάντως νομίζω πως συζούν, συγκατοικούν. Ιχθύς είναι ο Σαμαράς, νομίζω θα είναι καλή χρονιά για αυτόν».

Πηγή: Youweekly,gr