Έκπληκτοι οι κριτές του The Voice όταν είδαν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή στη σκηνή! (Βίντεο)

Έκπληκτοι οι κριτές του The Voice όταν είδαν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή στη σκηνή! (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε του Coaches του The Voice κατά τη διάρκεια των Bilnd Audition της Κυριακής, καθώς on stage βρέθηκε ο Στέλιος Ρόκκος!

Οι τέσσερις καλλιτέχνες είχαν πάρει τη θέση τους, με τις καρέκλες τους The Voice γυρισμένες πλάτη στη σκηνή, όταν εκεί ανέβηκε ο Στέλιος Ρόκκος. Κάνοντας σήμα στο κοινό να μην βγάλει... τσιμουδιά, ο Στέλιος Ρόκκος άρχισε να τραγουδάει μια από τις κορυφαίες επιτυχίες του το «Εμεινα Εδώ».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Το εντυπωσιακό, πέραν της έκπληξης, ήταν πως η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το κουμπί και γύρισε την καρέκλα πριν καλά, καλά ο Στέλιος Ρόκκος καταφέρει να πει τρεις λέξεις από το κουπλέ του τραγουδιού του. Φυσικά, σε λίγα δευτερόλεπτα και οι υπόλοιποι τρεις coaches του The Voice γύρισαν τις καρέκλες και καλωσόρισαν τον τραγουδιστή.

«Έλεγα πάντα πόσο σημαντικό είναι η φωνή να έχει hit. Με το που ξεκίνησε λέω “αυτός είναι ο Στέλιος Ρόκος ρε”. Ήξερα ότι είσαι εσύ, κατάλαβες γιατί έχει φωνάρα ρε Στέλιο» είπε η Έλενα Παπαρίζου αφότου τελείωσε το τραγούδι του ο Στέλιος Ρόκκος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Ο Σάκης Ρουβάς προσπαθώντας να δικαιολογηθεί στον εαυτό του πρώτα από όλα, για το γεγονός ότι άργησε πέντε δευτερόλεπτα να γυρίσει την καρέκλα, είπε πως η φωνή ήταν Στέλιος Ρόκκος αλλά είχαν μιλήσει μόλις πριν λίγο και του είχε πει πώς ήταν σπίτι και το θεωρούσε αδιανόητο ότι μπορούσε να είχε προλάβει να έρθει! Ο Στέλιος Ρόκκος εξήγησε ότι καθόταν με την σύζυγό του Ελένη στο σπίτι τους και σκέφτηκαν να πάνε στα στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα για να κάνουν πλάκα στους συναδέλφους τραγουδιστές. «Θέλαμε να κάνουμε μια πλάκα, να τη γράψουμε στα κινητά μας. Τώρα, όμως καταλαβαίνω ότι αυτό το γράφουν κανονικά οι κάμερες», είπε ο Στέλιος Ρόκκος με τον Σάκη Ρουβά να του απαντάει «σε γράφουν 7 κάμερες».

Πηγή: iefimerida.gr