Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Μέλλουσες... συμπεθέρες; (Φώτος)

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ελεονώρα Μελέτη: Μέλλουσες... συμπεθέρες; (Φώτος)

Τα πειράγματα και τα... ψιθυρίσματα! - Η συνάντηση που τις έφερε κοντά!

Η συνάντηση που έφερε κοντά τις δυο παρουσιάστριες! Μέλλουσες... συμπεθέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Σαν να ζουν βίους παράλληλους από την τελευταία φορά που γνώρισαν τη μητρότητα και οι δύο. Συστεγάζονται αυτή την περίοδο στον Alpha, με τις εκπομπές τους να προβάλλονται αντίθετες ώρες γνωρίζοντας την επιτυχία η καθεμία αντίστοιχα στη ζώνη της, και οι σχέσεις τους φαίνεται να είναι καλύτερες από ποτέ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ελεονώρα Μελέτη συνάντηση

Μάλιστα, ενάμιση χρόνο πριν, που συνεργάζονταν σε ραδιοφωνικό σταθμό, είχαν τραβήξει βίντεο χαϊδεύοντας τις κοιλίτσες τους, έγκυοι και οι δύο, με τη Σταματίνα να δηλώνει τότε: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κρατάει κακίες και νομίζω ότι έτσι όπως δημιουργήθηκε από το πουθενά, έτσι έφυγε στο πουθενά», αφήνοντας οριστικά πίσω της τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά σε εκείνη και την Ελεονώρα.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ελεονώρα Μελέτη μαζί

O φακός του YOU τις συνάντησε το περασμένο Σάββατο στο Golden Hall, στην εκδήλωση της GSK στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για τη μηνιγγίτιδα τύπου Β, με την παρουσιάστρια του «Happy Day», μάλιστα, να είναι πρέσβειρα γι' αυτόν τον καλό σκοπό. Οι δύο γυναίκες έχουν δείξει πως είναι ευαισθητοποιημένες, και όχι μόνο από τη στιγμή που έγιναν μητέρες, συμμετέχοντας σε ανάλογες εκστρατείες στο παρελθόν.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ελεονώρα Μελέτη συμπεθέρες

«Μέλλουσες... συμπεθέρες»

Σταματίνα Τσιμτσιλή Ελεονώρα Μελέτη που συναντήθηκαν

Γέννησαν με διαφορά λίγων ημερών, πιο συγκεκριμένα η Σταματίνα τον Απρίλιο του 2018 έφερε στον κόσμο τον βενιαμίν της οικογένειας Γιάννη-Εφραίμ και η Ελεονώρα την πρωτότοκη κόρη της Αλεξάνδρα. Με αφορμή αυτή τη συνάντηση είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους, δείχνοντας φωτογραφίες η μία στην άλλη στο κινητό τους, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα για πιθανό ειδύλλιο, όταν αυτά μεγαλώσουν.

Πηγή: Youweekly.gr