Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό της που ξαφνιάζουν! Όσα την πλήγωσαν ανεπανόρθωτα...

Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις για τον χωρισμό της που ξαφνιάζουν! Όσα την πλήγωσαν ανεπανόρθωτα...

Η εξομολόγηση που δεν περίμενε κανείς! Τι συνέβη;

Οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη για τον χωρισμό που ξαφνιάζουν! Όσα την πλήγωσαν ανεπανόρθωτα! Τι συνέβη στην παρουσιάστρια του ALPHA;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Μόνο ιδανική δεν θα χαρακτήριζε κάποιος τη φετινή σεζόν για την Ελένη , αφού τον πρώτο μήνα τα ποσοστά τηλεθέασης δεν είναι αυτά που ενδεχομένως να περίμενε. Εκείνη, όμως, δεν φαίνεται να πτοείται, αφού βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της και ξέρει πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν πια.

Γιάννης Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη χωρισμός

Έχοντας βάλει τάξη στη ζωή της, πλέον μιλάει ακόμα και για κομμάτια που την είχαν πληγώσει στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά: τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Αφορμή, βέβαια, γι' αυτή την αναφορά στάθηκε μία δήλωση της Κατερίνας Τοπάζη, που είπε στην εκπομπή της «δεν χωρίζεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις κάνει παιδί», με την Ελένη να παίρνει τη σκυτάλη και να συμπληρώνει
 

«αυτό το έχουμε πει όσες έχουμε περάσει χωρισμό με παιδιά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, για να λέμε και αλήθειες. Όταν πρωτοχωρίζεις δεν μπορείς να έχεις στρωτές και ωραίες σχέσεις, που τις θαυμάζεις. Θα περάσεις όλη αυτή τη φάση που πρέπει, θα ηρεμήσουν τα πνεύματα, θα κάνει η νέα φάση σχέσης τον κύκλο της και μετά θα μπορείς να είσαι καλά».

Πηγή: Youweekly.gr