Ολόγυμνη στα 44 της η Αντζελίνα Τζολί – Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Ολόγυμνη στα 44 της η Αντζελίνα Τζολί – Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο γνωστού γυναικείου περιοδικού

Σέξι ακόμα και στα 44 της χρόνια η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Αντζελίνα Τζολί, φωτογραφίζεται για το καινούργιο τεύχος του αμερικάνικου Harper’s Bazzar, όπου με εξομολογητική διάθεση αποκαλύπτει πως θα ήθελε να μετακομίσει από την Αμερική, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί καθώς δεν της το επιτρέπει ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ, μέχρι τα παιδιά τους να ενηλικιωθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στην κατηγορία MEDIA/SHOWBIZ ΕΔΩ

Η 44χρονη ηθοποιός μίλησε για όλες τις «μάχες» και τις δυσκολίες που πέρασε, κάποιες από τις οποίες επηρέασαν και τα έξι παιδιά της

jolie.jpg

Στην ίδια συνέντευξη θυμήθηκε πόσο αντιδημοφιλής ήταν στο Γυμνάσιο, μίλησε για τα συναισθηματικά της τραύματα αλλά και το «αδάμαστο» πνεύμα της που την κρατά πάντα σε εγρήγορση.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η Jolie μίλησε και για το σώμα της και όσα έχει «υποστεί» από όλες τις προληπτικές επεμβάσεις που έκανε για να μη νοσήσει από καρκίνο (διπλή μαστεκτομή, υστερεκτομή και αφαίρεση σαλπίγγων).

«Το σώμα μου έχει περάσει πολλά την τελευταία δεκαετία, και ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια και έχω και ορατές και αόρατες ουλές να δείξω. Οι αόρατες είναι οι πιο σκληρές. Η ζωή έχει πολλά γυρίσματα.

Μερικές φορές πληγώνεσαι, βλέπεις τους αγαπημένους σου να πονούν και δεν μπορείς να είσαι τόσο ελεύθερος όσο θέλεις. Νιώθω το αίμα να γυρίζει ξανά στο σώμα μου», είπε.

Πηγή: Newsbomb.gr