Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το τροχαίο! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»

Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το τροχαίο! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»

Ξεσπά ξανά κατά της οικογένειας Παντελίδη!

 H Μίνα Αρναούτη αποκαλύπτει για πρώτη φορά νέα στοιχεία για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»!

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις SHOWBIZ

Αφορμή για το καινούργιο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη στάθηκε το σχόλιο που δέχθηκε από μία φίλη της στο Facebook, κάτω από σχετική ανάρτηση που είχε κάνει για την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

«Τώρα που δεν συμφέρει να είναι το θέμα στην επικαιρότητα σώπασαν! Τώρα θα βάλω και εγώ φωτο εξωφύλλου αντί για δικαίωση που είχαν αυτοί, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! Εμένα βρήκατε όλοι σας; Εμένα; Το Σωστό είναι σωστό, ακόμα κι αν όλοι είναι εναντίον του, και το Άδικο είναι άδικο, ακόμα κι αν όλοι είναι υπέρ του» ήταν τα λόγια της στο Facebook, με μία φίλη να της απαντά:

«Το τι έγινε εκείνο το βράδυ, μόνο εσείς το ξέρετε (ο Παντελής, εσύ και η άλλη κοπέλα). Αυτά που ακούσαμε είναι υποθέσεις/ συμπεράσματα.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ερώτητη:

1)Η δική σας ευθύνη, (εσένα και της άλλης κοπέλας) που αφήσατε έναν στουπί στο μεθύσι να "οδηγήσει", δεν υφίσταται;

2)Η όποια ευθύνη του Παντελή που οδηγούσε είναι κληρονομική στην οικογένειά του»;

Με τη Μίνα Αρναούτη να απαντά:

1)υπάρχει συνυπαιτιότητα αλλά αυτό το ορίζει το δικαστήριο. Δεν φαινόταν μεθυσμένος και υπάρχει λογική εξήγηση. Όμως είναι για το δικαστήριο.
2)η οικογένεια του δεν θα είχε καμία ευθύνη ως προς το τροχαίο ατύχημα αν δεν έκανε αποδοχή των περιουσιακών του στοιχείων. Αποποίηση κληρονομιάς λέγεται.

αρναούτη παντελίδης τροχαίο

Πηγή: Youweekly.gr