Λάκης Λαζόπουλος: Άσχημα μπλεξίματα για τον παρουσιαστή - Του ζητάνε 80.000 ευρώ

Λάκης Λαζόπουλος: Άσχημα μπλεξίματα για τον παρουσιαστή - Του ζητάνε 80.000 ευρώ

Τι συνέβη;

Άσχημα μπλεξίματα έχει ο Λάκης Λαζόπουλος. Ζητάνε απόν τον παρουσιαστή 80.000 ευρώ και την ερχόμενη Παρασκευή θα εκδικαστεί η αγωγή. Τι συνέβη;

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις SHOWBIZ

Ο Πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΠεΣΚΑ), Β. Δημητριάδης, διεκδικεί την συγκεκριμένη αποζημίωση για το σχόλιο στην εκπομπή του εις βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και νυν προέδρου του Κοινοβουλίου της Γερμανίας , Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά - σιγά, το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα, εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη, ποιες είναι οι εμμονές του» είχε αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΠεΣΚΑ), Β. Δημητριάδης είχε αντιδράσει άμεσα και είχε ανακοινώσει από τότε ότι θα καταθέσει αγωγή εις βάρος του παρουσιαστή με αποτέλεσμα μετά τον θάνατο της συζύγου του να μπαίνει σε περιπέτειες.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε υποστηρίξει: «Είμαι έτοιμος να ζητήσω όχι μία, αλλά χίλιες συγγνώμες, αν θεωρείτε ότι έθιξα εσάς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Η στάση μου όλα αυτά τα χρόνια, η υποδοχή μου προς τους ανθρώπους αυτούς, τόσο στις εκπομπές μου όσο και σε θέατρα που εργάστηκα, είναι γνωστή σίγουρα και σε εσάς. Η αναφορά μου είχε να κάνει με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν μίλησα ούτε γενικά, ούτε αφηρημένα, ούτε σε πληθυντικό αριθμό».
 
Πηγή: Youweekly.gr