Η τρομακτική αποκάλυψη της Ariana Grande για την υγεία της που συγκλόνισε όλο το Instagram

Η τρομακτική αποκάλυψη της Ariana Grande για την υγεία της που συγκλόνισε όλο το Instagram

Η Ariana δεν είναι καλά τον τελευταίο καιρό και το εξομολογήθηκε στο Instagram της

Ariana Grande όταν τραγουδάει live πάνω στη σκηνή είναι ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα. Η τραγουδίστρια έχει καταπληκτική φωνή και το αποδεικνύει με κάθε της κομμάτι και τι να πούμε για τα χορευτικά με τα οποία συνοδεύει το performance της. Το Σάββατο, όμως, η Ari έκανε μία αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που σόκαρε το κοινό με τα όσα έλεγε για την υγεία της.

Έτσι, λοιπόν, η διάσημη σταρ επέλεξε μία σειρά από stories για να μοιραστεί με τους fans αυτό που της συμβαίνει και, μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό. Όπως ήταν λογικό, όλο της το κοινό ανησύχησε και παρακολουθεί κάθε ενημέρωσή της για να δει πώς εξελίσσονται τα πράγματα.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις SHOWBIZ

Στο πρώτο story σχετικά με την υγεία της, η Ariana είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι ακόμα πολύ άρρωστη… Ήμουν άρρωστη από το προηγούμενο σόου στο Λονδίνο. Δεν ξέρω πώς είναι δυνατόν ο λαιμός μου και το κεφάλι μου να πονάνε τόσο πολύ. Ακούγομαι καλά, απλά πονάω πολύ και είναι δύσκολο να αναπνέω κατά τη διάρκεια του σόου»

«Βλέπω τον γιατρό μου και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να γίνω καλύτερα για το αυριανό σόου. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι να ακυρώσω ένα σόου σε αυτό το σημείο, με τόσα λίγα να έχουν μείνει. Πραγματικά, απολαμβάνω κάθε στιγμή αυτού… Απλά, δεν ξέρω τι συμβαίνει στο σώμα μου αυτήν τη στιγμή και πρέπει να το βρω»

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Στο update που έκανε στη συνέχεια έγραψε: «Ενημέρωση: Ακόμα δεν μπορώ να καταπιώ ή να σηκώσω το κεφάλι μου. Σας αγαπώ. Έχω πάρει φάρμακα κι ελπίζω να ξυπνήσω καλύτερα. Θα δω ξανά τον γιατρό το πρωί και θα σας ενημερώσω σχετικά με το σόου. Συγγνώμη ξανά»

«Σας αγαπώ. Συγγνώμη για τα αγχωμένα updates και για το ότι μοιράζομαι υπερβολικά. Απλά, δε θέλω κάποιος να μη γνωρίζει τι συμβαίνει εκ των προτέρων. Περνάω δύσκολα και κρύβω πράγματα όσο συχνά μπορώ και όσο καλά μπορώ όταν είμαι άρρωστη και δε θα έλεγα τίποτα αν δεν ήταν πραγματικά δύσκολα»

Πηγή: Queen.gr