Μέγκι Ντρίο: Το bullying, η άσχημη συμπεριφορά του πρώην της και η ψυχολογική κατάρρευση

Μέγκι Ντρίο: Το bullying, η άσχημη συμπεριφορά του πρώην της και η ψυχολογική κατάρρευση

Τι λέει η ίδια

Η Μέγκι Ντρίο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώτρα Μελέτη και μίλησε για το bullying που δέχθηκε στο σχολείο αλλά και αργότερα από τον πρώην σύντροφό της και αποκάλυψε πώς της συμπεριφέρονταν άσχημα οι κοπέλες στο GNTM λόγω της καταγωγής της!

Η Μέγκι Ντρίο τόνισε: «Έζησα το bullying σε μεγάλο βαθμό, στην τρίτη λυκείου σταμάτησα να πηγαίνω στο σχολείο. Με έδειχναν, είχα μείνει μόνη μου, δεν με έκαναν παρέα επειδή ήμουν από τη Αλβανία. Ένιωθα πολύ δυστυχισμένη. Έλεγα στη μητέρα μου μήπως δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε από την Αλβανία. Αλλά ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου».

Και ανέφερε η πρώην παίκτρια του GNTM:«Ολοκλήρωσα το σχολείο μέσω ίντερνετ γιατί δεν ήθελα να βλέπω τους συμμαθητές μου. Ήταν πολύ σκληρό αυτό που περνούσα. Τα κοριτσάκια στο σχολείο, στο διάλειμμα, θέλουν να είναι με τα κοριτσάκια κι εγώ ήμουν συνήθως μόνη μου, πάντα».

Και δεν δίστασε να πει στην Ελεονώρα Μελέτη: «Στο GNTM υπήρξαν κοπέλες που έλεγαν για μένα “τι κάνει η Αλβανίδα εδώ;”. Έχω χωρίσει εδώ και 2.5 χρόνια. Με τον πρώην σύντροφό μου, στην τελευταία μας κουβέντα μου είπε δύο λόγια που δεν θα τα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μου είπε “είσαι λίγη για μένα και είσαι και Αλβανίδα, οπότε παλιό Αλβανίδα πήγαινε πίσω στη χώρα σου”. Αυτό με οδήγησε στο να καταρρεύσω ψυχολογικά»!

Πηγή: gossip-tv.gr