Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Μαρί Φρέντρικσον

Πέθανε η τραγουδίστρια των Roxette Μαρί Φρέντρικσον

«Έφυγε» σε ηλικία 61 ετών η τραγουδίστρια του σουηδικού συγκροτήματος Roxette, Μαρί Φρέντρικσον.

Έφυγε από τη ζωή χθες, Δευτέρα (09/12), σε ηλικία 61 ετών η τραγουδίστρια του σουηδικού συγκροτήματος Roxette, Μαρί Φρέντρικσον.

H Φρέντρικσον πέθανε μετά από μακρά ασθένεια. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Roxette είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο το 2002.

Τον Οκτώβριο του 2005 και μετά από εγχειρήσεις και χημειοθεραπείες η Μάρι ανακοίνωσε ότι κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο κι ότι ακολουθεί υγιεινό τρόπο ζωής. Το 2016, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τη δημιουργία τους, οι Roxette ανακοίνωσαν την τελευταία τους παγκόσμια περιοδεία.

Οι συστάσεις των γιατρών προς την Μάρι να αποφύγει τις συναυλίες και τα ταξίδια, ακύρωσαν τα σχέδια του συγκροτήματος. Το καλοκαίρι του 2016 κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο «Good Karma». Τα τελευταία χρόνια, η Μάρι ζούσε με το σύζυγό της, επίσης μουσικό Μίκαελ Μπόλιος και τα δύο τους παιδιά. Όταν ο καρκίνος επανήλε, πλέον τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της ήξεραν ότι αυτή η φορά είναι η τελευταία.Τον θάνατό της γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, η οικογένειά της.

Το σουηδικό συγκρότημα έχει πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους διεθνώς και έκαναν τέσσερα νούμερο ένα σινγκλ στο "Billboard" των Η.Π.Α: «The Look», «Listen to your Heart», «It must have been Love», «Joyride».

AP_110416163357.jpg

Οι Roxette έκαναν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους την περίοδο 1989-1992 και μαζί με αυτό συνδύασαν την παγκόσμια περιοδεία τους η οποία ονομάστηκε "Join the Joyride" το 1991-1992.

Πηγή: newsbomb.gr