Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αποκάλυψε τις αμοιβές των ηθοποιών και δεν είναι αυτές που νομίζετε! (vid)

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αποκάλυψε τις αμοιβές των ηθοποιών και δεν είναι αυτές που νομίζετε! (vid)

Άγριες Μέλισσες: Ποιος θα περίμενε ότι ένας εκ των πρωταγωνιστών της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο τηλεοπτικό κοινό, θα αποκάλυπτε κάτι τέτοιο; 

Πάντως, ο Λεωνίδας Κακούρης, ή αν προτιμάτε, ο Δούκας από το Διαφάνι, αποκάλυψε ότι μόνο καλοπληρωμένοι δεν είναι οι ηθοποιοί του καστ καθώς όπως τόνισε, έβαλαν όλοι πλάτη για να γίνει αυτή η σειρά.

Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ναι μεν οι ηθοποιοί πληρώνονται καλά, όχι όμως όπως θα περίμενε ή θα φανταζόταν κανείς μιας και διανύουμε ακόμα περίοδο κρίσης.

Άφησε ουσιαστικά να εννοηθεί ότι οι αμοιβές του καστ των Μελισσών δεν έχουν καμία σχέση με τα μυθικά ποσά που ακούγονταν κάποτε πως έπαιρναν οι πρωταγωνιστές κάποιας επιτυχημένης σειράς.

Ο Λεωνίδας Κακούρης επίσης αναφέρθηκε και στη μεγάλη αλλαγή που αναμένεται να έρθει στις Άγριες Μέλισσες και έχει να κάνει με τις ώρες προβολής.

Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, η αλλαγή πρόκειται να έρθει τον ερχόμενο Ιούνιο λόγω έναρξης του Euro, κάτι που σημαίνει ότι οι Άγριες Μέλισσες θα πρέπει να προβάλλονται νωρίτερα από κάποιον αγώνα. Πώς το σχολίασε ο τηλεοπτικός Δούκας;

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr