Συντετριμμένη η Kate Middleton: Η απόφαση του Harry, η ρήξη στη σχέση τους και η αντίδρασή της

Συντετριμμένη η Kate Middleton: Η απόφαση του Harry, η ρήξη στη σχέση τους και η αντίδρασή της

Η ανησυχία της Kate Middleton

Είναι σίγουρο πως η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας ήταν σκληρή για τον αδερφό του πρίγκιπα William και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, όμως μάντεψε; Παρά τα δημοσιεύματα ένα ακόμη πρόσωπο όμως «πήρε πού βαριά» αυτή την αποχώρηση και νιώθει απίστευτα πληγωμένη.

Ο λόγος για την Kate Middleton, η οποία φέρεται να έχει πληγωθεί βαθιά από την απόφαση της Meghan και του Harry, ενώ δημοσίευμα αναφέρει πως της λείπει πραγματικά ο Harry και θέλει να διατηρήσουν τη στενή επαφή τους παρ’ όλο το δράμα. Ένα δημοσίευμα του Us Weekly ανέφερε λεπτομερώς τα πραγματικά συναισθήματα της Kate και εξήγησε πως νιώθει μεγάλη ανησυχία για την πάλαι ποτέ στενή σχέση που είχε με τον πρίγκιπα Harry.

Αναφέρεται μάλιστα πως η δούκισσα του Cambridge έχει κλάψει πραγματικά για τον Harry, όχι μόνο επειδή αποχώρησε, αλλά επειδή δεν ξέρει και δεν είναι σίγουρη, αν θα καταφέρουν να διατηρήσουν τη στενή επαφή που κάποτε είχαν. «Δεν έχει σχεδόν καθόλου χρόνο να ξεκουραστεί και όταν προσπαθεί να κοιμηθεί, το μυαλό της συνεχώς τρέχει. Εύχεται να μπορούσε να μιλήσει στον Harry, της λείπει πολύ και φοβάται πως ποτέ ξανά δεν θα είναι τόσο κοντά», ανέφερε η ίδια πηγή στο Us Weekly.

Ο Harry και η Meghan αποφάσισαν να παραιτηθούν από μέλη της βασιλικής οικογένειας και αυτό δεν ενθουσίασε τα μέλη της οικογένειας.