Δύσκολες ώρες για τον πρίγκιπα Χάρι: Ζορίζουν τα πράγματα

Δύσκολες ώρες για τον πρίγκιπα Χάρι: Ζορίζουν τα πράγματα

Φαίνεται πως η ζωή μακριά από το παλάτι δεν του αρέσει ιδιαίτερα.

Ο δευτερότοκος γιος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Κάρολου εγκατέλειψε τα στρατιωτικά του καθήκοντα όταν αυτός και η σύζυγός του, αποχώρησαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και πλέον ζουν στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Vanity Fair, ο πρίγκιπας Χάρι περνά τον χρόνο του «μιλώντας με φίλους και συναδέρφους» στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω βιντεοκλήσεων, αλλά νιώθει λίγο περίεργα χωρίς δουλειά ή φίλους στο Λος Άντζελες.

«Είναι μια πολύ περίεργη στιγμή για όλους μας, αλλά νομίζω πως στον Χάρι αυτό που λείπει είναι να έχει μια σταθερότητα. Δεν έχει φίλους στο Λος Άντζελες όπως η Μέγκαν Μαρκλ και δεν έχει και δουλειά», αναφέρει η ίδια πηγή.

Δείτε την gallery:

Θέλει να επιστρέψει στο παλάτι!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από την μέρα όπου ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να αποποιηθούν τον βασιλικών καθηκόντων τους, ωστόσο η ζωή τους μάλλον δεν κυλάει τόσο ρόδινα, όσο θα περίμεναν.

Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Λος Άντζελες, ωστόσο ο Χάρι έχει αρχίσει και νοσταλγεί την πατρίδα του.

Και σύμφωνα με την DailyStar, σε σημείο που σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει πίσω!

Αυτό επιβεβαίωσε πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι στην εφημερίδα, διατηρώντας την ανωνυμία της, τονίζοντας πως η ζωή στην Καλιφόρνια κυλάει σε πολύ διαφορετικούς ρυθμούς από όσο είχε συνηθίσει ο 35χρονος γαλαζοαίματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, η Dr Jane Goodfall, οικογενειακή φίλη της βασιλικής οικογένειας, είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο: «Δεν γνωρίζω τι καριέρα θα κάνει, μιλάμε συχνά, αλλά αυτή την στιγμή δυσκολεύεται με τη νέα του ζωή».

Θα είναι αυτό το τέλος των Sussex; Ο χρόνος και ο... ήλιος της Καλιφόρνια θα δώσουν σύντομα την απάντηση...