Άγριες Μέλισσες:Η Δρόσω δίνει το παιδί και καταλήγει σε καμπαρέ της Τρούμπας

 Άγριες Μέλισσες:Η Δρόσω δίνει το παιδί και καταλήγει σε καμπαρέ της Τρούμπας

Aυτό κι αν είναι spoiler για τις Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω θα δώσει το παιδί στην Ασημίνα και στον Νικηφόρο και θα… καταλήξει να εκδίδεται σε καμπαρέ της Τρούμπας!

Αυτή κι αν είναι η ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες!

«Υπάρχει ένα spoiler που κυκλοφορεί έντονα από χθες, ακόμα δεν επιβεβαιώνεται 100%, αλλά πιστεύω θα είναι η μεγάλη ανατροπή της χρονιάς. Στη δεύτερη σεζόν των Άγριων Μελισσών θα έχουμε άρωμα από τα «Κόκκινα Φανάρια», την εμβληματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη. Γιατί θα γίνει αυτό;

Η πλοκή θα εξελίσσεται παράλληλα στο Διαφάνι, αλλά θα εξελίσσεται και στην Τρούμπα, στον Πειραιά, τη δεκαετία του ’60. Η Δρόσω τηρεί τη συμφωνία της και δίνει το μωρό στους Σεβαστούς, στον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Στη συνέχεια, όμως, τα ίχνη της θα εξαφανιστούν. Θα φύγει από το χωριό, θα την ψάχνει η μεγαλύτερή της αδερφή, η Ελένη, κι εκείνη φεύγει γιατί θέλει να κάνει καριέρα τραγουδίστριας στην Αθήνα. Δεν θα κάνει, όμως, καριέρα τραγουδίστριας γιατί θα τη δούμε να καταλήγει στα καμπαρέ της Τρούμπας και να εκδίδεται…» είπε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα για την εξέλιξη της σειράς, Άγριες Μέλισσες!

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr