Πέτρος Ξεκούκης: Ο Άγιος Παΐσιος μου είχε πει ότι θα γίνω ηθοποιός

Πέτρος Ξεκούκης:  Ο Άγιος Παΐσιος μου είχε πει ότι θα γίνω ηθοποιός

Ο  Πέτρος Ξεκούκης μίλησε για τον γέροντα Παΐσιο και την προφητεία που το είχε πει αλλά αποκάλυψε ότι κοινώνησε την εποχή του κορονοϊού.

Ο Πέτρος Ξεκούκης είπε όταν ρωτήθηκε αν του έχει μείνει κάποιος ρόλος απωθημένο απάντησε «Υπάρχουν πολλοί ρόλοι, το θέμα είναι ποιος θα με εμπιστευτεί να παίξω Άμλετ ή Οθέλο. Εγώ το θέλω αλλά θα παίξω;» Σε σχέση με τους ρόλους που έχει παίξει είπε «Μου έλεγε ο συγχωρεμένος ο Νίκος Σταυρίδης καλύτερα δευτεραγωνιστής και να παίζεις πάντα παρά να γίνεις πρωταγωνιστής κι όταν μια δουλειά δεν πάει καλά να μην παίξεις ποτέ.»

Όσο για τη μάσκα στους χώρους λατρείας ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not: «Συμφωνώ απόλυτα, πιστεύω ότι δεν απαραίτητη. Όταν έχεις έναν καλεσμένο στο σπίτι σου, κάνεις το καλύτερο να τον περιποιηθείς και τον φροντίζεις. Όταν μπαίνεις στον οίκο του Θοεύ, θα σε αφήσει ο Θεός να πάθεις κάτι; Πώς είναι δυνατόν, στον οίκο του Θεού μένεις, είναι παιδαριώδες αυτό. Το σκέφτονται αυτοί που έχουν σκοπιμότητες.»

Και τόνισε: «Είναι δυνατόν να συγκρίνεις με τον Θεό, τον χτίστη με το χτίσμα; Πλανάσθε όσοι πιστεύετε ότι δεν κοινώνησαν! Κοινώνησαν αρκετοί άνθρωποι εν μέσω κορονοϊού το Πάσχα. Ασφαλώς κοινώνησα κι εγώ, δεν έπαθε κανείς τίποτα».

Και αναφέρθηκε στον Άγιο Παΐσιο: «Στο ξεκίνημά μου στη σχολή μου είχε αναφέρει εσύ που θα έχεις λόγο και θα βγαίνεις στις τηλεοράσεις, μην ξεχάσεις να μιλήσει για τον Χριστό και για αυτό είμαι τόσο μαχητικός. Πήγα στην αδερφή μου και της είπα χαριτολογώντας ότι μου είπε πως θα γίνω γνωστός».

 

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr