Μάθε τι συνδέει το αγόρι της Δρόσως με τον Κυπραίο και δεν θα το πιστεύεις

Μάθε τι συνδέει το αγόρι της Δρόσως με τον Κυπραίο και δεν θα το πιστεύεις

Μια φωτογραφία στάθηκε αφορμή να το μάθουμε κι εμείς!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το ότι ο Γιάννης Στάνκογλου θα αποχωρούσε από τη σειρά που έκανε την τεράστια επιτυχία του ως «Κυπραίος», είναι ήδη γνωστό. Όσο για τον σύντροφο της Δρόσως δεν γνωρίζαμε τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα μετά τον ρόλο του στη σειρά του Alpha «Σπίτι είναι».

Κι από εκεί που ο Γιάννης Στάνκογλου έπαιζε στην ίδια σειρά με το κορίτσι του Παπαγεωργίου, τώρα θα βρεθούν οι ίδιοι στην ίδια και νέα σειρά του Mega, την οποία μάλιστα υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Μυρτώς Κοντοβά λοιπόν στην τηλεοπτική μυθοπλασία είναι γεγονός μιας και έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για τη νέα της σειρά.

Παράλληλα, το comeback αυτό μπορεί να θεωρηθεί διπλό, αφού το ΜΕGΑ, με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στον τομέα της μυθοπλασίας, επιστρέφει δυναμικά στην παραγωγή ελληνικών σειρών.

«Αμούστακοι και έτοιμοι για την επόμενη σεζόν. #megatv #newseries #myrtokontova», έγραψε ο Γιώργος Παπαγεώργιου στη φωτογραφία που πόσταρε από τις διακοπές τους.

Δες τους μαζί στη gallery

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr