Ο Αλέξης Γεωργούλης σε νέο ρόλο στην τηλεόραση. Πού θα τον δούμε;

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε νέο ρόλο στην τηλεόραση. Πού θα τον δούμε;

Η ανακοίνωση του καναλιού για τον Αλέξη Γεωργούλη που επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης, σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, έρχεται στο OPEN παρουσιάζοντας το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Στην εμφάνισή του στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε κάνει μερικές δηλώσεις γύρω από τον νέο του αυτό ρόλο αλλά κάπου εδώ ήρθε η ώρα να μάθουμε λεπτομέρειες.

Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ!

Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο παίκτης, έχοντας 7 JOKER στο… μανίκι του, καλείται να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 πιθανές απαντήσεις.

Μοιάζει απλό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα καταφέρει ο παίκτης να διαχειριστεί σωστά τους JOKER του και να φτάσει στη δέκατη ερώτηση, διεκδικώντας ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να φτάσει τα 30.000 ευρώ;

Το JOKER υπόσχεται αγωνία, εκπλήξεις, αλλά και πολύ γέλιο!

Όσον αφορά τις ημέρες προβολής του, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως είναι Δευτέρα - Παρασκευή στις 18.00.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr