Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική Θεοδοσία μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της!

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική Θεοδοσία μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της!

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες,  μίλησε στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου και εκτός από τη σειρά, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε: «Η τελευταία σκηνή μου πήγε πολύ ωραία από όλες τις απόψεις και πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ξεκίνησε να κλαίει, μου είπε «θα φύγεις»; Ναι, είχαμε βάλει τα κλάματα στ’ αλήθεια. Ο ρόλος τελείωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει.»!

Και πρόσθεσε: «Στις δραματικές στιγμές πολλές φορές με έπιανε νευρικό γέλιο. Εγώ το προκαλούσα. Με είχαν διώξει από τις Πανελλήνιες επειδή με έπιασε νευρικό γέλιο. Δεν έκανα καθόλου σκηνές με τη Δανάη Μιχαλάκη. Δέσαμε πολύ, είναι η καινούρια μου φίλη και δεν είχαμε καμία σκηνή, παρά μόνο μία, πριν πεθάνει η Θεοδοσία, που με κοιτάει και στραβά».

Όσο για τη σχέση που της χρέωσαν με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, δήλωσε: «Μου χρέωσαν ως σχέση τον Γιώργο Γεροντιδάκη γιατί έτυχε να κάνουμε μαζί διακοπές στο ίδιο μέρος. Και λέγαμε να δεις ότι θα βγει βρώμα τώρα και γελούσαμε μεταξύ μας».

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει σχέση, όπως είναι γνωστό, με τον Θανάση Τότσικα και τόνισε: «Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδερφό του, τον Αποστόλη Τότσικα».

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr