Συνατσάκη: Της ζήτησαν να βγάλουν σέλφι σε παραλία γυμνιστών – Η αντίδρασή της!

Συνατσάκη: Της ζήτησαν να βγάλουν σέλφι σε παραλία γυμνιστών – Η αντίδρασή της!

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στην εκπομπή, Happy Day για το βίντεο της Ιωάννας Τούνη, τον γυμνισμό αλλά και αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν της ζήτησαν να βγάλουν σέλφι σε παραλία γυμνιστών.

Η Μαίρη Συνατσάκη είπε: «Δυστυχώς η ιστορία της Ιωάννας στάθηκε αφορμή για να μιλήσω για άλλα πράγματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα, ενώ δεν την ξέρω και της απάντησα “κράτα γερά”. Και περισσότερο απ’ όλα δεν ήθελα να μιλήσω για να υπερασπιστώ την Ιωάννα, αλλά τη δική μας ευθύνη ήθελα περισσότερο να αναφέρω.»!

Και τόνισε: «Ναι, κάνω γυμνισμό. Ένα σώμα, είναι ένα σώμα. Το πώς θα σκεφτείς γι’ αυτό το σώμα δεν είναι ευθύνη του γυμνού σώματος, είναι ευθύνη αυτού του ανθρώπου που θα κάνει αυτή τη σκέψη. Δεν θα ήμουν με κάποιον που δεν θα ήθελε να κάνω γυμνισμό, κυρίως γιατί αυτό θα σήμαινε και άλλα πράγματα για την προσωπικότητά του.»!

Και δεν δίστασε να πει η Μαίρη Συνατσάκη: «Σε παραλία γυμνιστών στη Σαμοθράκη ήρθαν και μου ζήτησαν να βγάλουμε φωτογραφία. Και του είπα «ναι βρε παιδάκι μου, αλλά είμαστε κάπως γυμνοί τώρα, καλύτερα κάποια άλλη στιγμή»»!

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr