Άγριες μέλισσες: Η αποκάλυψη που δεν περιμένεις - Αυτή είναι η σχέση Βόσκαρη με Δούκα

Άγριες μέλισσες: Η αποκάλυψη που δεν περιμένεις - Αυτή είναι η σχέση Βόσκαρη με Δούκα

Άγριες μέλισσες: Ο Τάσος Χαλκιάς θα επιστρέψει στις «Άγριες Μέλισσες» και θα αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στον πρώτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1, υποδυόμενος τον Μάρκο Σεβαστό, πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού.

Η παρουσία του εκεί μας έλυσε αρκετές απορίες σχετικά με το γιατί τα δύο αδέλφια έχουν τόσο μεγάλη κόντρα, αφού στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι στη διαθήκη που είχε κάνει δεν άφηνε εκτός τον γιο του, τον Μιλτιάδη.

Αντιθέτως, τον όριζε κύριο υπεύθυνο διαχείρισης της περιουσίας, κάτι που δεν άρεσε στον αδελφό του τον Δούκα, ο οποίος με παρότρυνση της δολοπλόκας Μυρσίνης αποφάσισε να την πλαστογραφήσει.

Αυτή τη φορά ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται για να αποκαλύψει ποια είναι η πραγματική σχέση του Δούκα, με τον Μιλτιάδη και τον Βόσκαρη.
Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ότι ο Βόσκαρης εργαζόταν ως επιστάτης στα χωράφια των Σεβαστών. Μόνο που ο πατέρας Σεβαστός ήθελε να τον έχει κοντά του για άλλο λόγο. Διότι είχε παράνομη σχέση με τη μητέρα του Βόσκαρη και ο αδίστακτος διοικητής του Διαφανίου είναι στην πραγματικότητα γιος του και ετεροθαλής αδελφός του Δούκα και του Μιλτιάδη.
Το μυστικό θα αποκαλυφθεί σε ένα από τα πολλά flashback που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Ένα ακόμα μυστικό που θα αποκαλυφθεί σε αυτά είναι το ποιος ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας των αδελφών Σταμίρη, αλλά και το γιατί ο Βόσκαρης σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη μάνα του.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr