Ένας χρόνος λειτουργίας Sicily Italian Café (photos)

Ένας χρόνος λειτουργίας Sicily Italian Café (photos)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Η αλυσίδα στοχεύει την επέκταση της σε Λεμεσό και Λάρνακα εντός του 2016

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε στη Λευκωσία το Sicily Italian Café. Φίλοι και θαμώνες του καφέ μαζεύτηκαν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο πρώτο κατάστημα της αλυσίδας Sicily Italian Café στο κέντρο της πρωτεύουσας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο της αλυσίδας, καθώς και τη νέα ζεστή αλλά και κρύα σοκολάτα Bueno.

Σε ένα όμορφο και ταυτόχρονα εορταστικό περιβάλλον, ο Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας στην Κύπρο, κος Πάτροκλος Παντέλας, ανακοίνωσε την πρόθεση της αλυσίδας να επεκταθεί τόσο σε άλλες περιοχές της Λευκωσίας όσο και σε άλλες πόλεις του νησιού όπου υπάρχει, όπως ανέφερε, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα, η αλυσίδα στοχεύει την επέκταση της σε Λεμεσό και Λάρνακα εντός του 2016.

To Sicily Cafe βρίσκεται στο δρόμο του Προεδρικού Μεγάρου στη Λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη. Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο της ελληνικής αλυσίδας καφετεριών Sicily Cafe με έδρα την Λάρισα. Μετά από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν στην Λάρισα, σύντομα επεκτάθηκαν με την μέθοδο του franchise και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας όπως Αθήνα, Ιωάννινα, Βόλο κ.ά.

Δείτε φωτογραφίες στο πάνω μέρος της είδησης.