Γιορτάστε μαζί μας!

Γιορτάστε μαζί μας!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Το Sakkis Sporting Center, ένα από τα κορυφαία κέντρα γυμναστικής, άθλησης, υγείας και ευεξίας της Κύπρου, συμπληρώνει τέσσερα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, το Sakkis Sporting Center φορά τα γιορτινά του και σας προσκαλεί στο πάρτι γενεθλίων του. Θέλοντας να σας ευχαριστήσει για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, σας υποδέχεται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στην Κάτω Δευτερά Λευκωσίας, όπου θα λάβουν χώρα οι εορταστικές εκδηλώσεις. Θα είναι μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις, δώρα και φυσικά πολλή γυμναστική!

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων αποτελεί τον κύριο στόχο του Sakkis Sporting Center και οι εορταστικές εκδηλώσεις αποτελούν, εκτός από ευκαιρία για διασκέδαση, τον καλύτερο τρόπο για να έρθετε σε επαφή με τη φιλοσοφία του κέντρου και να γνωρίσετε το μεγάλο εύρος υπηρεσίων που παρέχει.

Το πρόγραμμα της ημέρας σχεδιάστηκε από τους έμπειρους και εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Sakkis Sporting Center και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Oι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του κέντρου που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κολυμβητήριο και γυμναστήριο.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

● 08:00 - 09:00 / 19:00 - 20:00 - Aqua Aerobic
● 09:00 - 10:00 - Retro Bodypump
● 17:00 - 17:30 - Cross Training for Kids (4-6 years old)
● 17:30 - 18:00 - Cross Training for Kids (7-9 years old)
● 18:30 - 20:00 - 4 Classes for Challenge

Για να δηλώσετε συμμετοχή, καλέστε στο 22624924 και εξασφαλείστε τη θέση σας.

Επικοινωνία
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Sakkis Sporting Center καλώντας στο (+357) 22 624924 ή μέσω email: info@sakkissportingcenter.com

Στην ιστοσελίδα www.sakkissportingcenter.com θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις, τις υπηρεσίες, το προσωπικό και την εταιρεία γενικότερα.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Sakkis Sporting Center στο Facebook: https://web.facebook.com/SakkisSportingCenter