ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΗ LIDL FOOD ACADEMY

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΗ LIDL FOOD ACADEMY
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

LIDL FOOD ACADEMY: Νέες Κυπριακές Συνταγές

Ένα μάθημα διαφορετικό από τα άλλα, αφιερωμένο στα Κυπριακά προϊόντα, περίμενε τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος στο σεμινάριο της Lidl Food Academy το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Η παράδοση συνάντησε το μοντέρνο και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Με την γκάμα των Κυπριακών προϊόντων της Lidl συνεχώς να αυξάνεται, ο Chef Κωνσταντίνος Πετεβίνος και οι βοηθοί του δημιούργησαν κυπριακά πιάτα με σύγχρονες πινελιές, αποδεικνύοντας πως με ποιοτικά προϊόντα και λίγη φαντασία τα πάντα είναι εφικτά.

Το μενού που ετοίμασαν περιλάμβανε:

1. Μπέργκερ από χαλούμι ΓΑΛΠΟ με σάλτσα sweet chilli

2. Χοιρινό ψαρονέφρι Του Χασάπη με μανιτάρια, σταφύλι και κουμανταρία

3. Πατάτες “αντινακτές” του φούρνου πασπαλισμένες με ελαιόλαδο Αρχαϊκά και σβησμένες με λευκό ξηρό κρασί Cimarossa

4. “Πόμπες” από κολοκάσι συνοδευμένες από μέλι Γλυκάνθη

Στόχος της Lidl Food Academy για άλλη μια φορά η επαφή της σύγχρονης κυπριακής κοινωνίας με τη γαστρονομική κληρονομιά της Κύπρου μας, έτσι ώστε να αναδειχτεί και να συνεχιστεί η μαγειρική παράδοση του τόπου μας.

Δροσεροί χυμοί, αναψυκτικά και οι κατάλληλες ποικιλίες καλού κρασιού συνόδευσαν αρμονικά τη γαστρονομική εμπειρία που πρόσφερε το ιδιαίτερο αυτό Μάθημα μαγειρικής της Lidl Food Academy.

Και μην ξεχνάτε. Όλες οι συνταγές βρίσκονται στην ιστοσελίδα: https://www.lidlfoodacademy.com.cy Επισκεφτείτε επίσης το Facebook της Lidl Food Academy και δείτε στιγμιότυπα και φωτογραφίες από όλα τα μαθήματα. Δείτε και προετοιμαστείτε για τη δική σας συμμετοχή.