«ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΤΗΤΑΣ».

«ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΤΗΤΑΣ».

Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.

Η διοργάνωση των «Βραβείων Εθελοντών Εργαζομένων και Ενεργούς Πολιτότητας», με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, ήταν το κύριο θέμα της διάσκεψης τύπου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στις 11:00, στο Σπίτι του Εθελοντή, στην Επαρχία Λευκωσίας.

Τα «Βραβείων Εθελοντών Εργαζομένων και Ενεργούς Πολιτότητας», πραγματοποιούνται για πρώτη φορά, υπό την αιγίδα του Επιτρόπου Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Φιλελεύθερο, το Active Radio και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Σκοπός των Βραβείων είναι η επιβράβευση και η ενθάρρυνση των πρωτοβουλιών και των επιτευγμάτων πολιτών, οι οποίοι έχουν συμβάλει με τη δράση τους στο κοινό όφελος και εργαζομένων, οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες τους έχουν προσφέρει σημαντικά στον τομέα του εθελοντισμού.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου – ο μεγάλος υποστηρικτής και σύμμαχος των ανθρώπων της κυπριακής κοινωνίας – δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μια διοργάνωση που στόχο έχει την επιβράβευση όλων αυτών που έχουν μετατρέψει τη θέλησή τους σε δύναμη, για να αλλάξουν τον κόσμο.

Παρών στη διάσκεψη τύπου ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο οποίος τόνισε τη σχέση την ΟΠΑΠ Κύπρου με τον εθελοντισμό, σημειώνοντας πως Οργανισμός έχει «διαχρονικά ενθαρρύνει τον εθελοντισμό με την θεσμοθετημένη στήριξη φορέων κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τον άνθρωπο και στέκεται κοντά σε όλες σχεδόν τις ενέργειες που εκδηλώνει ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που στόχο έχουν την ανάδειξη του εθελοντισμού σαν μια αναγκαία στάση ζωής».

Επαναλαμβάνοντας την αμέριστη και συνεχή στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου προς την κυπριακή κοινωνία, ο κ. Αλετράρης πρόσθεσε πως «η δυνατή συμμετοχή της ΟΠΑΠ Κύπρου στην όλη διαδικασία των βραβείων για τον εθελοντισμό, ερμηνεύει για πολλοστή φορά την αφοσίωσή μας στις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συμμετοχής που, από το 1969, η ΟΠΑΠ Κύπρου εκφράζει με καθαρότητα και ειλικρίνεια».