Σε πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες για την ανέγερση του Limassol Del Mar

Σε πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες  για την ανέγερση του Limassol Del Mar
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Μετά από την ανάθεση ανέγερσης του πολυτελούς αναπτυξιακού έργου Limassol Del Mar, στην κυπριακή εργοληπτική εταιρεία Atlas Pantou Co Ltd και των τριών κατασκευαστικών κολοσσών MAN Enterprise, Ιταλική ICM Group και CMB Società Cooperativa, οι εργασίες στο εργοτάξιο βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Με προτεραιότητα τις προθεσμίες και τους στόχους παράδοσης των πρώτων διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες τους το 2019, η Κοινοπραξία των Ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός έλαβε αμέσως δράση.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας κατασκευής του πλήρως αδειοδοτημένου έργου, οι εταιρείες της Κοινοπραξίας σε συνεργασία με την αρχιτεκτονική ομάδα και τις τοπικές αρχές, έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα και τέλεσαν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για ένα ασφαλές εργοτάξιο.

Όσο αφορά το πλάνο εργασιών όπως έχει προγραμματιστεί, η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί το 2019 ενώ η δεύτερη φάση το 2020. Αξίζει να σημειωθεί ότι το χρονικό πλαίσιο παράδοσης στους ιδιοκτήτες αποτελεί ρεκόρ για την αγορά της Κύπρου. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει την παράδοση του πρώτου πύργου 17 ορόφων, του ισογείου όπου βρίσκονται τα καταστήματα, χώροι στάθμευσης, ο τρίτος όροφος όπου θα στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες και όλα τα διαμερίσματα του δυτικού κτηρίου.

Η δεύτερη φάση περιλαμβάνει την παράδοση των διαμερισμάτων του «Signature Collection», δηλαδή του ανατολικού κτηρίου των 27 ορόφων.

Μετά από την εξαιρετική επιτυχία των πωλήσεων των διαμερισμάτων της πρώτης φάσης, η επιτυχία συνεχίζεται με τις πωλήσεις των διαμερισμάτων του

δεύτερου κτηρίου «Signature Collection» να ξεπερνούν τους στόχους. Η όλη επένδυση καλύπτεται από τα εισοδήματα που έχουν εισρεύσει στην εταιρεία από τις μέχρι τώρα πωλήσεις, και εξασφαλίζουν την ολοκλήρωση της ανέγερσης του έργου. Τα διαμερίσματα που απαρτίζουν αυτήν την πολυτελή «συλλογή» θα αποτελούνται από δυο μέχρι πέντε υπνοδωμάτια, με πρώτης κλάσης προδιαγραφές και προνομιακή θέα στη θάλασσα.

Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

*Φωτος: Πρόσφατες φωτογραφίες από το χώρο του εργοταξίου του Limassol Del Mar με το προσωπικό και τον εξοπλισμό της Κοινοπραξίας σε δράση.