Καραισκάκειο Ίδρυμα

Καραισκάκειο Ίδρυμα
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Αγαπητοί φίλοι εθελοντές του Καραισκάκειου Ιδρύματος ,

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω ότι το ΚΙ έχει προβεί στη σύσταση Συμβουλίου Εθελοντών το οποίο απαρτίζεται από Μέλη του Ιδρύματος .

Μέλη του ΚΙ μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε άτομα, τα οποία αποδέχονται τους σκοπούς του Ιδρύματος και γενικά όλους τους όρους που περιέχονται στο καταστατικό και μπορούν να συνεισφέρουν με εθελοντική εργασία, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους ή άλλως πως στους σκοπούς και τους στόχους του. Τα Μέλη του Ιδρύματος εκπροσωπεί το Συμβούλιο Εθελοντών το οποίο εκλέγεται από την Εκλογική Συνέλευση κάθε τρία χρόνια.

Η σύσταση του Νεοσύστατου Συμβουλίου Εθελοντών φαίνεται πιο κάτω

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΠΟΠΗ ΚΑΝΑΡΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΡΕΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΑΝΤΡΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Β. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

ΜΕΛΟΣ  ΑΡΕΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

ΜΕΛΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

ΜΕΛΟΣ  ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΔΟΥ

Το ΚΙ ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός επεκτείνει συνεχώς τη δράση σου και τις αξιόπιστες υπηρεσίες του. Ως εκ τούτου χρειάζεται την στήριξη και της πολιτείας και των εθελοντών .Σας καλούμε ευγενώς ,αν όντως πληροίτε τις οποιεσδήποτε πρόνοιες της πιο πάνω παραγράφου να γίνετε μέλη του ΚΙ (επισυνάπτω έντυπο για εγγραφή μελών). Ως Μέλη, θα ενημερώνεστε επίσης και για τις εκάστοτε δραστηριότητες/εκδηλώσεις μας .

Εκ μέρους του Συμβουλίου Εθελοντών(ΣΕ) σας ευχαριστώ για την οποιαδήποτε προσφορά /συνεργασία σας με το ΚΙ. Η εθελοντική σας προσφορά ως Μέλος ,θα είναι χαρά και τιμή για το ΚΙ και ανεκτίμητη προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας . Δεσμευόμαστε ότι δεν θα πάψουμε να τιμάμε την εμπιστοσύνη σας προς το ΚΙ.

Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω τις ευχές όλων των μελών του ΣΕ για Καλό Πάσχα.

Με ειλικρινείς ευχές και εκτίμηση

Δρ Πόπη Κανάρη