Χαραλαμπίδης Κρίστης - Δυναμική παρουσία στην έκθεση Alimentaria, στη Βαρκελώνη

 Χαραλαμπίδης Κρίστης - Δυναμική παρουσία στην έκθεση Alimentaria, στη Βαρκελώνη

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου συμμετείχε στην έκθεση Alimentaria που διεξάχθηκε από τις 16 μέχρι τις 19 Απριλίου 2018, στην Βαρκελώνη. Η έκθεση Alimentaria, είναι η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων, ποτών και γαστρονομίας στην Ισπανία και στη Μεσόγειο με 4.500 εκθέτες από ολόκληρο τον κόσμο.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, συνεχίζοντας τη διαρκώς ανοδική της πορεία και επενδύοντας στην εξαγωγική της δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο, συμμετείχε στην Alimentaria, προωθώντας με τον καλύτερο τρόπο την αυθεντική κυπριακή γεύση και ποιότητα του χαλουμιού, πέραν από τις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, Ασίας και Αμερικής και σε μικρότερες αγορές, όπως αυτή της Ισπανίας.

Τα προϊόντα της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ διανέμονται σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις χώρες του Αραβικού Κόλπου και της Μέσης Ανατολής, την Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σε χώρες της Ασίας όπως το Χονγκ Κονγκ, η Νότιος Κορέα και η Ταιβάν.

Η αναγνώριση των εξαγόμενων προϊόντων Χαραλαμπίδης Κρίστης, σε συνδυασμό με την άνοδο της συνολικής εξαγωγικής δραστηριότητας, αποτελούν για την εταιρία ευκαιρίες εξέλιξης και ουσιαστικής αντίληψης για την αγορά των κυπριακών προϊόντων.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου. Παραμένει ηγέτης στον τομέα παραγωγής και διανομής τροφίμων, προσφέροντας διαχρονικά και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων. Αποτελεί μια από τις ισχυρές βιομηχανίες της χώρας, η οποία διακρίνεται και για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της, με το πρόγραμμα έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», να αγκαλιάζει ολόκληρη την Κύπρο, χαρίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα. Η ποιότητα Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι διεθνώς αναγνωρισμένη με την εταιρία να δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε περισσότερες από 45 χώρες, αποτελώντας την μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου. #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas