Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Τα τελευταία 20 χρόνια, η Ελληνική Τράπεζα δείχνει έμπρακτα την οικολογική της συνείδηση, στηρίζοντας το πρόγραμμα «Οικολογικά Σχολεία» και χτίζοντας την περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών.

Για άλλη μια χρονιά, η Τράπεζα ήταν χορηγός της Παγκύπριας Τελετής Βράβευσης του Προγράμματος «ΟΙΚΟΛOΓΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» που διοργανώθηκε στις 12 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα Πασχάλη Πασχαλίδη στο Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία.

Στην τελετή, η οποία διοργανώθηκε από τη CYMEPA, το Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού και την Ελληνική Τράπεζα, τίμησε με την παρουσία της η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων της Ελληνικής Τράπεζας, κος Αντρέας Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε τους μαθητές για τον ενθουσιασμό τους και τη CYMEPA για την αγαστή συνεργασία, και τόνισε ότι είναι καθήκον μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για πιο ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Ακολούθως των χαιρετισμών από τους εμπλεκόμενους φορείς, το πρόγραμμα διανθίστηκε με τραγούδι από τα παιδάκια του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου Felicita.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή της Πράσινης Σημαίας στα 113 Σχολεία που βραβεύονται με τη διάκριση «Οικολογικά Σχολεία» για το 2018.